17.3.2017 klo 11:10
Uutinen

#Mitätöissä – jaa työpäiväsi tarina!

Lapin Työelämä 2020 -alueverkosto haluaa koota tarinoita työelämästä tämän päivän Lapissa. Tavoitteena on saada läpileikkaus 2010-luvun lappilaisesta työelämästä ja jakaa tietoa erilaisista töistä ja työkäytännöistä työtä tekevien itsensä kertomana.

Lappilainen, jaa työpäiväsi tarina – oli työsi mitä ja millaista tahansa! Yrittäjyyttä, palkkatyötä, pätkätyötä, vuorotyötä, vapaaehtoistyötä… Kaikki tarinat työstä ovat arvokkaita!

Kerro työpäivästäsi ja tutustu myös muiden tarinoihin! Voit kertoa työpäivästäsi suoraan kampanjan facebook-sivulla tai jakaa tarinasi webropol-lomakkeen kautta tai sähköpostilla.

Julkaisemme webropolin tai sähköpostin kautta tulleita tarinoita kampanjasivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Voit käyttää kirjoituksessasi nimimerkkiä jos et halua nimeäsi julkaistavan. Kaikkien tarinansa jakaneiden kesken arvotaan kaksi 100 euron lahjakorttia urheiluliikkeeseen ja muita pienempiä palkintoja. Tarinoista toimitetaan julkaisu, joka ilmestyy loppuvuoden aikana.

Kirjoituksissa tyyli on vapaa – anna oman persoonallisuutesi näkyä! Muista kuitenkin kunnioittaa ihmisten yksityisyyttä: tarinassa ei tule mainita sellaisia asioita, joiden perusteella yksittäisiä ihmisiä voidaan tunnistaa.

Halutessasi voit käyttää kirjoittamisen apuna seuraavia kysymyksiä:

• Miten aloitit päivän? Mitä sitten teit? Miten päivä päättyi?
• Oliko päivä tyypillinen, vai tuliko eteen jotain yllättävää?
• Mitä työ sinulle antaa? Miksi teet sitä? Mikä sinua motivoi työssäsi? Jos voisit muuttaa työssäsi jotain, mitä se olisi?
• Mikä tekee työstäsi mielekkään? Mitä arvostat työssäsi?

Jaa kampanjan aikana myös kuvia tai videoita työsi ääreltä sosiaalisen median kanavissa aihetunnisteella #mitätöissä.

Facebook-sivu
• Kerro työpäivästäsi webropol-lomakkeella tai lähetä kuvaus sähköpostilla osoitteeseen tyopaivankuvaus@ely-keskus.fi
Kampanjan säännöt