22.1.2019 klo 13:58
Uutinen

Muhoksen Yrittäjät on vuoden paikallisyhdistys!

Muhoksen Yrittäjät on vuoden paikallisyhdistys!

Muhoksen Yrittäjät on tänään 22.1.2019 palkittu Pohjois-Pohjanmaan alueen vuoden paikallisyhdistyksenä. Jäsenmäärämme on kasvanut kuluvana vuonna huikeat 26% ja toimintaa on kehitetty määrätietoisesti, kerrotaan Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien tiedotteessa.

Olemme tehneet vaikuttamistyötä yhdistyksessä mm. hankintapalveluita vahvistamalla. Yhteistyömme ja hyvä vuorovaikutus kunnan työntekijöiden sekä luottamushenkilöiden kanssa on huomioitu laajasti Pohjois-Pohjanmaan alueella. Suurin konkreettinen asia yhteistyön tuloksista lienee kunnanvirastolle viime vuonna perustettu yhteisöllinen työtila Kumma, joka on ollut paljon esillä eri medioissa ja somessa.

Olemme saaneet palautetta, että olemme hoitaneet suhteemme mediaan hyvin ja olemme siten voineet tuoda esille yrittäjien ja kunnan yhteistä tekemistä. Yhteistyö kunnan kanssa on ollut ja on edelleen aktiivista ja jatkuvaa. Asioihin päästään vaikuttamaan valmisteluvaiheessa ja mielipiteitämme aidosti kuullaan ja arvostetaan.

Alueellisessa tiedotteessa kerrotaan, miten allekirjoittanut palkittiin Vuoden Puheenjohtaja -palkinnolla PPY:n Maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa marraskuussa 2018. Slogania ”Puhu hyvää takanapäin” kehutaan. Sloganin myötä olemme saaneet aikaan sen, että kunta on paljon esillä myönteisessä hengessä ja hyvä ”pöhinä” näkyy ja kuuluu laajasti.

Vuoden puheenjohtaja palkinto oli ja on suuri tunnustus paikallisyhdistyksen eteen tehdystä työstä, ja tänään myönnetty vuoden paikallisyhdistys palkinto on piste iin päälle. Olemme erittäin ylpeitä Muhoksesta ja Muhoksen yrittäjäyhdistyksen sisällä vallitsevasta positiivisesta ilmapiiristä. Toivomme että myönteinen kehitys saa jatkoa kun positiivisia asioita tapahtuu enemmän ja enemmän.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät on esittänyt Suomen Yrittäjien Vuoden paikallisyhdistysarviointiin Muhoksen Yrittäjiä ja paikallisyhdistys on finaalissa sarjassa Vuoden Viestijä, mistä tuloksia on odotettavissa 1.2.2019 Suomen Yrittäjien Silja Europa Vaikuttajaristeilyllä.

Marika Kumpulainen
puheenjohtaja

Lähde: Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

Lisätietoja: tj. Marjo Kolehmainen Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät p.050 5277 288