24.8.2023 klo 14:54
Uutinen

Tiina ”Tintti” Lintula

— 23.1.1957 – 21.8.2023 —

Meidät on tavoittanut suru-uutinen. Monien nokialaisten tuntema yrittäjäaktiivi, Tiina Lintula, on nukkunut pois.

Tiina ”Tintti” Lintula oli sydämellinen ja positiivinen voimavara, joka toi valoa jokaisen päivään hänen elämänilollaan ja auttavaisuudellaan. Tintti ei keskittynyt elämässään muiden puutteisiin, vaan näki jokaisessa kohtaamassaan ihmisessä heidän parhaat puolensa.

Monelle Tintin nimi herättää muistoja jo Mettä-Shellin ajoilta, missä hän palveli asiakkaita suurella sydämellä ja iloisella asenteella. 18-vuotiaana Tintti aloitti työt Sotkanvirran kiinteistössä, jossa hän toimi myös yrittäjänä.
Tintin yrittäjätaival Ravintola Ainossa ja Reinossa kesti yli 20 vuoden ajan. Aino ja Reino, tuttavallisemmin Tossubaari oli paikka, jossa lämmin tunnelma ja Tintin iloinen tervehdys odotti jokaista asiakasta. Tai asiakasystävää, niin kuin Tintti asiakkaitaan nimitti.

Tintti ei ainoastaan ollut menestyksekäs yrittäjä, vaan hän oli myös aktiivinen ja arvostettu jäsen Nokian yrittäjäyhteisössä. Hän palveli pitkään Nokian yrittäjien hallituksessa ja jatkoi merkityksellistä panostaan myös senioriyrittäjän roolissa.

Hänen sitoutumisensa ja panoksensa paikalliseen yrittäjyyteen tunnustettiin vuonna 2019, kun hänelle myönnettiin Nokian Vuoden Yrittäjä -palkinto, jonka Nokian yrittäjien hallitus yksimielisesti katsoi hänen ehdottomasti ansainneen.

Muistamme lämmöllä ja kiitollisuudella Tinttiä ja hänen poikkeuksellista panostaan paikallisen yrittäjyyden hyväksi. Syvin osanottomme omaisten sekä läheisten suruun.

Kunnioittaen,
Nokian yrittäjät ry