2.3.2018 klo 08:29
Uutinen

Mustasaaren Yrittäjät on yksi vuoden parhaimmista yrittäjäyhdistyksistä!

Tunnelma Suomen Yrittäjien Puheenjohtajapäivillä Helsingissä nousi kattoon, kun vuoden 2017 parhaat yrittäjäyhdistykset palkittiin helmikuun alussa.

Alle kahdensadan jäsenyrityksen sarjan voittaja Mustasaaren Yrittäjät Rannikko-Pohjanmaalta on kasvanut vuodessa yli 47 prosenttia. Yhdistys on panostanut ennen kaikkea verkostoitumiseen ja käyttää ennakkoluulottomaisesti hyväkseen eri viestintämenetelmiä kummallakin kotimaisella kielellä.

Mustasaaren Yrittäjät on yksi Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät oli viime vuonna jäsenmäärän kasvun osalta paras aluejärjestö maassamme 3,44 prosentin kasvulla

Mustasaaren Yrittäjien lisäksi Vimpelin, Kemin ja Porin Yrittäjät palkittiin Suomen Yrittäjien vuoden 2017 parhaina paikallisyhdistyksinä. Vuoden 2017 toimialajärjestö on Lääkäripalveluyritykset. Uusissa palkintokategorioissa palkittiin Lempäälän Yrittäjät Vuoden tekijänä, Jyvässeudun Yrittäjät Vuoden vaikuttajana ja Lappeenrannan Yrittäjät Vuoden viestijänä.

Suomen Yrittäjillä on 393 paikallisyhdistystä ja 62 toimialajärjestöä, joiden joukosta voittajat valittiin.

Maria Norrlin-Asplund on Mustasaaren Yrittäjien puheenjohtaja