4.10.2017 klo 20:45
Uutinen

Nähdään Joensuussa, sanoo yrittäjä Tuomas Enbuske!

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät pidetään 20. -22. lokakuuta Joensuussa.

Perjantaina 20.10. ohjelmassa on Suomen Yrittäjien vuosittainen liittokokous. Siellä käsitellään vuoden 2016 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä päätetään vuoden 2018 toimintasuunnitelmasta ja budjetista. Jäsenistöä edustaa noin 200 liittokokousedustajaa.

Iltapäivällä ohjelmassa on muun muassa erilaisia retkiä. Illan huipentaa karjalaiset pidot, jossa esiintyjänä on Suomen kuuluisin bilebändi, 11-miehinen Jean S.

Karjalaisten vieraiksi mennään oman heimon asussa — oli se sitten Jussi-paita, neljäntuulen lakki, kansallispuku tai rakennushaalarit.

Lauantaina on tarjolla mielenkiintoista seminaariohjelmaa ja kiinnostavia keskusteluja. Seminaarissa on kolme teemaa: Huomisen takojat, Maailma muutoksessa ja Metsästä menestykseen.

Seminaarien juontajana on tv:stä tuttu Tuomas Enbuske, yrittäjä itsekin.

– Minä olen bisneksessä, jossa tunteella on väliä, sanoo Enbuske oheisella videolla ja kehottaa antamaan hänelle palautetta.

Seminaarien puhujina ovat muun muassa hyvinvointialan kasvuyrittäjä Nelli Lähteenmäki sekä yrittäjä ja sijoittaja Kim Väisänen, jolla on vankka kokemus ja näkemys viennistä:

– Tulen Joensuuhun kertomaan, kuinka suomalaiset firmat tekevät täysin väärää vientiä, Väisänen pamauttaa oheisella videolla.

Muita puhujia Yrittäjäpäivillä ovat muun muassa monet metsäammattilaiset sekä kuvajournalisti Meeri Koutaniemi ja kuuro artisti ja yrittäjä Signmark eli Marko Vuoriheimo.

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät huipentuvat lauantai-iltana upeaan Yrittäjägaalaan, jossa jaetaan vuoden 2017 Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot. Juhlapuhujana on pääministeri Juha Sipilä.

Teksti ja video:

Jari Lammassaari

jari.lammassaari@yrittajat.fi