Ti-Ti Nalle Viikinsaari
4.7.2022 klo 07:30
Uutinen

Näillä festareilla ei örvelletä – mitä nyt ehkä vähän puklataan

Lastensuosikki Ti-Ti Nalle saa omat perhefestarit, jotka järjestetään ensimmäistä kertaa tulevana suvena Viikinsaaressa Tampereella. Lapsiperheiden kannattaa jo iskeä kännykän kalenteriin sunnuntai 31. heinäkuuta. Kello kymmeneltä alkava tilaisuus kestää iltapäiväneljään.

Viikinsaari on tapahtumapäivänä täynnä monipuolista ohjelmaa, kuten Ti-Ti Nallen Kesäkonsertteja, Apo Apponen lastenesitys, Pörrö Possun jumppa, lasten oma konsertti, seikkailupolku, tanssia, laulua sekä muuten vaan riemukasta yhdessäoloa. Upouuden festaritulokkaan järjestävinä tahoina ovat Viikinsaaren kesäteatteri sekä Ti-Ti Tuotanto Oy.

– Nyt jos koskaan on erittäin hyvä aika muistaa perheitä, isovanhempia unohtamatta ja olla yhdessä ja tehdä iloisia muistoja jokaiselle! Massiivisen kesäfestaritarjonnan lisäksi on aika tehdä perheille oma, monivuotinen, turvallinen festari, kommentoi Ti-Ti Nallen äitinäkin tituleerattu Riitta Korpela, suomalaisia lapsia laulattaneen ja hauskuttaneen nallehahmon luoja.

Yhteistyötaho oli tuttu jo vuosien takaa

Hänen mukaansa kesäinen perhefestari on ollut hänelle pitkäaikainen haave, jonka toteuttamisen kannalta oleellinen yhteen törmääminen tapahtui jo vuosia takaperin.

– Olemme Birgitta Putkosen, Viikinsaaren kesäteatterin toiminnanjohtajan, kanssa tavanneet aikoinaan Tampereelle perustetussa lasten- ja nuorten teatterissa (Teatteri 2000) jo aikoja sitten, hän taustoittaa.

– Ajatuksemme, luottamuksemme toiseen, on kohdallaan, joten into vain tarttuu ja ideat lentelevät! Uskomme, että saamme tarjota perheille jotain ainutlaatuista vahvalla ammattitaidollamme, Riitta Korpela sanoo.

Kuva: Harri Hinkka

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran Pirkanmaan Yrittäjä -lehdessä 14.6.2022

Ville Kulmala
Ville Kulmala