Business people with startup rocket
30.8.2022 klo 11:29
Uutinen

Näkökulmia TKI-toimintaan: teemallinen yritystilaisuus Hämeenlinnassa 15.9.

Hämeenlinnan Verkatehtaalla 15.9. järjestettävässä tilaisuudessa eri toimijat tuovat esille näkökulmansa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan. TKI-toiminnan aktivointi on tämän vuoden kärkiteemoja sekä valtakunnallisesti että maakunnallisesti. Team Finland -toiminnan kautta pyritään auttamaan yrityksiä kansainvälisille markkinoille. TKI-toiminta onkin oleellinen osa yritysten kansainvälistymistä ja uusilla markkinoilla menestymistä.

Tilaisuudessa ovat mukana Henkka Hyppönen, Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy​, Business Finland, yrityksiä sekä maakunnallinen TKI-paneeli. Tilaisuus on suunnattu niin suurille kuin pk-yrityksille ja seudullisille yrityspalvelutoimijoille.

Hämeen Yrityspalveluiden, Team Finland -toiminnan ja seudullisen yhteistyön nimissä halutaan tuoda yrityksille uusia ajatuksia ja mahdollisuuksia TKI-toiminnan edistämiseen. Haluamme herättää yritykset innovoimaan ja kehittämään toimintaansa, vaikka elämmekin epävarmuuden keskellä.

Lopussa pidetään myös maakunnallinen TKI-paneeli jota vetää Hämeen Yrittäjien Juha Haukka. Paneelissa mukana ovat Hamk, ELY, Business Finland ja yrityksiä.

Tilaisuus järjestetään Hämeenlinnassa Verkatehtaalla 15.9.2022 klo 12–15.30. Tilaisuudet järjestetään paikan päällä, eikä niihin ole mahdollista osallistua etänä. Tilaisuuksista ei tule tallennetta.

Molempien tilaisuuksien jälkeen on mahdollisuus keskustella ELY-keskuksen, TE-toimiston, Business Finlandin sekä Teknologian tutkimuskeskus VTT:n asiantuntijoiden kanssa.

Tilaisuudet järjestetään osana DigiHäme – Helposti saavutettavat yrityspalvelut -hanketta, jossa kehitetään Hämeen Yrityspalveluja. Rahoittajana toimii Euroopan sosiaalirahasto. Hanke rahoitetaan osana unionin Covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.