8.3.2020 klo 12:41
Uutinen

Nearby.fi tuo paikallisten yritysten tuotteet saataville aukioloajoista riippumatta

Joko tunnet Nearby.fi -palvelun? Se tarjoaa paikallisille yrittäjille hyvän ja nykyaikaisen myyntikanavan ja asiakkaille kätevän alustan, josta löytää eri pienyrittäjiä sekä heidän myymiään tuotteita ja palveluita Nurmijärven alueelta.

Nearby.fi tuo paikallisten yritysten tuotteet saataville aukioloajoista riippumatta

Oletko sinäkin pohtinut lukuisten paikallisten yritysten aukioloaikoja tai miten päästä laajan kunnan toisella laidalla olevaan kauppaan? Ehkä pohdit välillä mistä jotain tiettyä tuotetta saisi ja yllätyt huomatessasi sattumalta somessa siitä jonkun kehuvan kommentin kuinka joku oli hankkinut sellaisen paikalliselta yrittäjältä. Näitä samoja asioita pohtivat neljä aivan tavallista nurmijärveläistä ja päättivät toimia. Tai miten nyt määritellään aivan tavallinen, sillä toimeksi nämä naiset todellakin laittoivat.

Yksi pohtijoista oli Sirkku Jauhiainen, joka kertoo ryhmän ajatuksista, joissa yhdistyy ajatus paikallisten pienyrittäjien löydettävyyden tukeminen, hiilijalanjäljen pienentäminen sekä ympäristöystävällisen palveluntarjonnan parantaminen.- Nurmijärveltä löytyy tuhansia ihania yrittäjiä sekä upeita ja koskettavia tarinoita näiden yritysten takaa, kertoo Sirkku Jauhiainen. Hän jatkaa kertomalla, miten he haluavat tuoda paikalliset yrittäjät tunnetummiksi ja jokaisen kuntalaisen arkeen. Ilmastoteko on hänen mielestään myös pieniä tekoja, sillä usein ne ovat kuitenkin suuria, ja joskus se suurin teko voi olla ostaa pieneltä yrittäjältä.

Nearby.fi – palvelun takana on neljä digitaalisen kaupankäynnin ammattilaista. Heissä sykkii rakkaus asua ja elää Nurmijärvellä ja siksi he haluavat yhdistää voimansa paikallisten yrittäjien kanssa. Olemme varmoja, että yhdessä olemme enemmän ja vain yhdessä pystymme parantamaan kilpailuasemaamme isojen jättien rinnalla, sanoo Sirkku Jauhiainen. Tiedämme olevamme huippuja myynnissä, digitaalisen kaupan kehittämisessä ja markkinoinnissa ja ne taidot nyt valjastimme perustaessamme Nearby.fi -verkkokaupan hän jatkaa.

Kymmenet yrittäjät ovat jo lähteneet mukaan, toivottavasti saamme vielä lisää monin kerroin, innostuu Sirkku vielä lopuksi kannustamaan paikallisia pienyrittäjiä mukaan palveluun.

teksti Pirjo Kivistö, Sirkku Jauhiainen


MIKÄ WWW.NEARBY.FI?

Nearby.fi-verkkokaupassa tuomme kauppiaita esiin ja kerromme heidän tarinansa. Tarjoamme paikallisille yrittäjille hyvän ja nykyaikaisen myyntikanavan, joka parantaa tunnettuutta ja löydettävyyttä, ja asiakkaille kätevän alustan, josta löytää eri pienyrittäjiä sekä heidän myymiään tuotteita ja palveluita omalta alueeltaan. Toisin sanoen: autamme pienyrityksiä menestymään kiristyvässä kilpailussa ja asiakkaita löytämään lempituotteensa ja -palvelunsa läheltä.


jk: Juttu on alunperin julkaistu Nurmijärven Yrittäjien vuoden 2019 julkaisussa joulukuussa 2019. Nostamme jutun uudestaan esiin, sillä on erittäin tärkeää tuoda paikallisia palveluita esille monikanavaisesti turvataksemme niiden elinmahdollisuuksia.