14.3.2017 klo 13:22
Uutinen

Neljä huippuasiantuntijaa 10.5.2017 Pressan lavalla – Yritystä Stadiin! -tapahtuman pääesiintyjät julkistettu

Helsingin Yrittäjien Yritystä Stadiin! -suurseminaarin lavalle nousevat 10.5.2017 tuotteistaja Jari Parantainen, sosiologian professori Terhi-Anna Wilska, markkinointikouluttaja ja kirjailija Jarkko Kurvinen ja sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja Sani Leino. Kivenkovien, ravistelevien ja hauskojen asiantuntijoiden lisäksi lavalla nähdään juontajan roolissa Ronja Salmi, joka on yrittäjä, kirjailija sekä ikäluokkansa kokenein tv-juontaja Suomessa.

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan ja myyntityön sanansaattaja

Sani Leino tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista myyntikoulutuksista ja myynnin motivaatiopuheista. Hän on tunneälykkään myyntityön ja sosiaalisen myyntityön (Social Selling) valmentaja sekä digitaalisen markkinoinnin asiantuntija. Asiakaskokemuksen saralla Sanilta on tulossa keväällä 2017 kirja Viiden tähden asiakaskokemus (Kauppakamari).

Vuonna 2016 Sani listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling vaikuttajan joukkoon maailmassa, jonka lisäksi hän on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital Selling) arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlantiin.

Yritystä Stadiin! -tapahtumassa Sani on kuitenkin vahvasti läsnä fyysisesti ja tulee murtamaan myyntityön ja markkinoinnin myyttejä tutulla energisellä esityksellään.

>> Sani Leino Yritystä Stadiin! -päälavalla klo 14.00-14.30

Markkinoinnin edelläkävijä Jarkko Kurvinen kertoo henkilöbrändäyksen 10 käskyä

Jarkko Kurvinen kannustaa puheenvuorossaan yrityksiä rakentamaan kilpailuetua mielipidejohtajuudella ja tekemään markkinoinnista aidosti palvelua. Jarkon intohimona on nostaa yritysten markkinointi uudelle tasolle sekä auttaa yrityksiä ja asiantuntijoita muuntamaan myyntinsä ja markkinointinsa asiakaskeskeiseksi.

Markkinointitoimisto Plutoni Oy:n perustajana Jarkko tunnetaan myös kouluttajana ja tietokirjailijana, hän on kirjoittanut kollegoidensa kanssa kirjat Blogimarkkinointi (2011, Kultasulka-palkinto), Mielipidejohtaja (2014) sekä B2B-markkinoinnin ja -myynnin pelikirja, joka julkaistiin elokuussa 2016. Jarkon seuraava tietokirja Henkilöbrändi julkaistaan 2017 syksyllä.

>> Jarkko Kurvinen Yritystä Stadiin! -päälavalla klo 14.45-15.15

Terhi-Anna Wilska tarjoaa tiukkoja faktoja kuluttajakäyttäytymisestä ja asiakaskokemuksista

Terhi-Anna Wilska, Ph.D (soc.), KTL, toimii sosiologian professorina Jyväskylän yliopistossa. Hän on tutkinut pitkään muun muassa kuluttajakäyttäytymistä eri ikäryhmissä, talouden ja elämäntapojen muutoksia ja viime aikoina erityisesti digitalisaation vaikutuksia palvelutarjontaan, palveluympäristöihin ja kulutukseen.

Hänen juuri päättynyt TEKES-rahoitteinen tutkimushankkeensa DIGI50+ käsitteli varttuneiden kuluttajien asiakaskokemuksia ja arvonluontia digitaalisissa ja fyysisissä kulutusympäristöissä.

>> Terhi-Anna Wilska Yritystä Stadiin! -päälavalla klo 16.15-17.00

Jari Parantainen ravistelee työelämää ja muuttuvia työn markkinoita

Lukemattomat kokeneet ammattilaiset syyttävät työnantajia ikäsyrjinnästä. Totuus on kuitenkin se, etteivät nämä valittajat näe nokkaansa pidemmälle. Kun tuote on aivan retuperällä, miksi sitä kukaan täysjärkinen ostaisi. Yli 50-vuotias tuotteistaja ja yksinyrittäjä Jari Parantainen kertoo tapahtumassamme, miten temppu tehdään. Kuulet vastaukset tärkeisiin kysymyksiin:

Työnhakija:

  • Mikset edes itse palkkaisi itseäsi, jos olisit työnantaja?
  • Kuinka poistat asiakkaaltasi ostamisen riskin?
  • Miten tuotteistat asiantuntemuksesi helposti ostettavaksi?

Työnantaja:

  • Mikä on ainoa järkevä tapa rekrytoida haudan partaalla horjuvia työntekijöitä?

Vinkit perustuvat Parantaisen kymmeniin käytännön kokemuksiin sekä työntekijöiden että alihankkijoiden rekrytoinneista.

>> Jari Parantainen Yritystä Stadiin! -päälavalla klo klo 17.15-18.00

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan maksuttomaan suurseminaariin:

>> Tutustu seminaarin ohjelmaan

>> Ilmoittaudu tapahtumaan

Yritystä Stadiin! on Helsingin Yrittäjät ry:n vuosittainen suurtapahtuma. Inspiroivien puheenvuorojen lisäksi tapahtuma tarjoaa loistavat mahdollisuudet verkostoitumiseen. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä useiden kumppaneidemme kanssa. Tutustu tapahtuman kumppaneihin tästä – ja tietysti paikan päällä 10.5.2017!