Yrittäjän päivän aamiaisella 5.9.2023 Raahessa onniteltiin 20-vuotiaita yrityksiä.

Neljä raahelaista jäsenyritystä 20-vuoden ikään!

Yrittäjän päivänä 5.9. juhlistimme 20-vuotiaita raahelaisyrityksiä upean aamiaisen merkeissä Langin Kauppahuoneella. Neljä Raahen Yrittäjien jäsenyritystä kukitettiin ja palkittiin työstään Tahto-patsaalla. Seuraavassa tiivistelmä puheenjohtajan onnittelupuheesta yrittäjille.

Sisustus Coocoksen menestystarinassa voidaan nähdä sitkeyttä ja luovuutta, jotka tekevät Kirsi Asunmaan yrityksestä erityisen. Kirsin vahvuuksiin kuuluu kyky luoda kauniita, toimivia tiloja. Sisustusala vaatii syvää ymmärrystä asiakkaiden tarpeista ja toiveista, ja Kirsi on Sisustus Coocoksessa osoittanut nämä ominaisuudet upeasti 20 vuoden ajan.

Kari Eilolan luotsaama Raahen Tilausliikenne juhlii upeaa saavutustaan henkilöliikenteen alalla. Paikallisliikenne on olennainen osa yhteiskuntaamme, ja Raahen tilausliikenne on tehnyt siitä seutukunnassamme entistäkin parempaa. Omistautuminen asiakkaiden mukavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi näkyy Karin ja hänen tiiminsä toiminnassa. Raahen Tilausliikenne tarjoaa luotettavan ja tehokkaan liikennepalvelun, joka on korvaamaton osa ihmisten arkea ja elämänmatkoja.

Sähköala on elintärkeä osa modernia yhteiskuntaamme, ja Sähkö-Nipa on osoittanut olevansa vakaa toimija tällä tinkimätöntä asiantuntemusta, turvallisuusosaamista ja arjen innovaatioita vaativalla alalla. Jo 20 vuotta ovat Esko ja Pirjo Nikula tehneet Sähkö-Nipassa työtä, joka takaa valon ja voiman kodeillemme. Sähköala vaatii teknisen osaamisen ohella kykyä ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja tarjota räätälöityjä ratkaisuja. Sähkö-Nipa on esimerkki siitä, kuinka asiakaslähtöisyys ja ammattitaito kulkevat käsi kädessä.

Temrex Oy on vaatettanut eri alojen työyhteisöjä ja huolehtinut työssä tarvittavista turvavarusteista kaksikymmentä vuotta. Temrex Raahe tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita, jotka mahdollistavat turvallisen ja tehokkaan työskentelyn vaativissakin olosuhteissa, myös toimisto-oloissa. Jari Suonvieri on toiminut tärkeän ketjun keskellä vuosien ajan, ja osaa tarjota toimivia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Vuosien varrella Temrexistä on kasvanut luotettava ja tunnustettu brändi.

Onnittelut 20-vuotisjuhlavuotenanne! Jatkakaa monipuolista ja laadukasta työtänne inspiroiden muita yrittäjiä monialaisella menestyksellänne.