29.9.2020 klo 12:51
Uutinen

Niin helppoa ja niin nopeaa – Helsingin Yrittäjien virtuaalisilla Yritystreffeillä 28.10. pääset kohtaamaan muita yrittäjiä

Yritystä Stadiin -tapahtumapäivä 28.10.2020 huipentuu klo 15 alkaviin Helsingin Yrittäjien Yritystreffeihin, jossa sadat yrittäjät pääsevät tutustumaan tehokkaasti verkon välityksellä. Pelin henki on se, että voit sopia yksittäisiä 10 minuutin treffejä sinulle sopivien kontaktien kanssa. Mukana on myös tapahtuman kumppaneita, joiden kanssa voit sopia tapaamisia. Tervetuloa testaamaan pitchaustaitojasi ja laajentamaan omia verkostojasi maksuttomille Yritystreffeille!

Helsingin Yrittäjien järjestämän Yritystä Stadiin -tapahtuman keskiössä on ollut vuosien varrella aidot kohtaamiset yrittäjien kesken. Toukokuisin järjestetty tapahtuma siirtyi syksylle ja samalla virtuaaliseen muotoon. Poikkeusaika on vaatinut uudenlaista lähestymistapaa.

– Meille oli tärkeää, että saamme yrittäjät verkostoitumaan päätapahtumassamme vallitsevasta tilanteesta huolimatta. Nyt jos koskaan ihmisten väliset kohtaamiset ovat arvokkaita, toteaa Helsingin Yrittäjien toimitusjohtaja Tiina Oksala.

– Yritystä Stadiin -tapahtuman vetonaulana on aina ollut huippuesiintyjien lisäksi yrittäjien keskinäinen verkostoituminen, johon olemme tänä vuonna panostaneet virtuaalisesti. Käytössämme on moderni Yritystreffit-konsepti, jota on kiitelty kentällä. Sitä kannattaa tulla testaamaan, lisää Helsingin Yrittäjien tapahtumatuottaja Nina Salminen.

Yritystreffeiltä uusia kontakteja ja kauppaa

Yritystä Stadiin -ohjelman jälkeen starttaa klo 15 Yritystreffit, jonne on erillinen ilmoittautuminen. Tehokkaasti ja ajan hengessä toteutetuilla virtuaalisilla treffeillä yrittäjät voivat ennakkoon valita 10 minuutin pituisia tapaamisia. Niin nopeaa ja niin helppoa – osallistumiseen tarvitset vain internet-yhteyden lisäksi mobiililaitteen tai tietokoneen, jossa on mikrofoni ja kamera. Yritystreffeillä hyödynnetään GoToMeeting-sovellusta.

Yritystreffeille osallistuminen on osallistujille maksutonta. Huomioithan, että Yritystreffeille ja Yritystä Stadiin -tapahtumaan on erilliset ilmoittautumiset.

MITEN YRITYSTREFFIT TOIMII?

  • Ilmoittaudu mukaan 28.9.2020 alkaen – HUOM! Rekisteröityminen on auki 27.10.2020 asti, joten toimi ajoissa. Varsinaisena tapahtumapäivänä 28.10.2020 ei enää voi ilmoittautua Yritystreffeille mukaan.
  • Sovi treffejä 12.–27.10.2020
  • Ole paikalla 28.10.2020
  • Viihdy ja kohtaa muita yrittäjiä treffeillä

>> Ilmoittaudu Yritystreffeille

>> Lue lisää Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtumasta

Yritystä Stadiin on Helsingin Yrittäjät ry:n vuosittainen suurtapahtuma yrittäjille ja yrittäjyyttä harkitseville. Inspiroivien puhujien lisäksi tapahtuma tarjoaa hyötytietoa ja mahdollisuuden tehokkaaseen verkostoitumiseen Yritystreffeillä. Vuonna 2020 Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjät yhdessä yhteistyökumppaneiden ja Vahva yrittäjyys -ESR-hankkeen kanssa. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Elisa Oyj.