12.10.2017 klo 08:54
Uutinen

Nina Rasola jatkaa Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtajana

Keskiviikkona Savonlinnassa pidetyssä Etelä-Savon Yrittäjät ry:n sääntömääräisessä vuosikokouksessa valittiin Nina Rasola Mikkelistä yksimielisesti puheenjohtajaksi tulevalle vuodelle. Rasola on toiminut Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtaja vuodesta 2015. Hän on myös Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja

Lisäksi kokouksessa hyväksyttiin Etelä-Savon Yrittäjien tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2016. Vuosikokous myönsi vastuuvapauden hallituksen jäsenille, toimitusjohtajalle ja tilivelvollisille vuodelta 2016. Vuosikokous hyväksyi aluejärjestön toimintasuunnitelman vuodelle 2018.

Vuoden 2018 toiminta keskittyy toimintasuunnitelman mukaisesti vaikuttamistyöhön ja edunvalvontaan. Tämä korostuu erityisesti tulevissa maakuntavaaleissa. Järjestö pyrkii kannustamaan yrittäjiä asettumaan ehdolle ja tuomaan yrittäjien näkökulmia sekä maakunnan että kuntien elinkeinopolitiikkaan. Näin pyritään lisäämään maakunnan ja kuntien elinkeinopolitiikan yrittäjämyönteisyyttä.

Tänä päivänä digitalisaation, verkostoitumisen ja henkisen hyvinvoinnin merkitys yrittäjälle korostuu. Jäsenistön toimintaedellytysten parantaminen on yksi keskeisistä teemoista. Koulutuksen lisääminen etenkin digitalisaatiota hyödyntämällä on avainasemassa. Hyppää kyytiin! -hankeen avulla pyritään lisäämään koulutusta erityisesti digitalisaatioon ja sen merkitykseen yritystoiminnassa sekä yrittäjäjärjestön verkostojen ja vertaistuen lisäämisessä.

Lisätiedot: puheenjohtaja Nina Rasola Etelä-Savon Yrittäjät p. 050 517 0472
toimitusjohtaja Mirja Haavikko Etelä-Savon Yrittäjät o. 0500 651 310