8.9.2023 klo 08:41
Uutinen

Noora Mykkänen Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien yhteyspäälliköksi

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien uudistuvan organisaation yhteyspäälliköksi siirtyy Noora Mykkänen.

Mykkänen on työskennellyt reilun viisi vuotta järjestökoordinaattorina Etelä-Pohjanmaan Yrittäjissä.

Koulutukseltaan hän on liiketalouden tradenomi ja lisäksi hänellä on yritysneuvojan erikoisammattitutkinto.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus muodosti rekrytointityöryhmän valmistelemaan tehtävien organisointia ja organisaation rakennetta. Järjestön pitkäaikainen järjestöpäällikkö Carita Pänkälä siirtyy uusien haasteiden pariin Etelä-Savon Yrittäjiin.

Työryhmään kuuluvat puheenjohtaja Anne Niemen lisäksi varapuheenjohtaja Jussi Eväsoja sekä hallituksen jäsen Karoliina Sulkakoski.

  • Olemme työryhmässä käyneet läpi erilaisia vaihtoehtoja ja keskustelleet henkilöstön kanssa. Yhteinen näkemys on, että nyt on sopiva hetki muotouttaa organisaatiota ja tehtävänkuvia hieman eri tavalla, Niemi taustoittaa.

Yhteyspäällikön tehtävä on Etelä-Pohjanmaan Yrittäjistä uusi.

  • Yhteyspäällikön tehtäviin kuuluu valtaosa järjestöpäällikön tehtävistä sekä viestinnän kokonaisuus, joka on ollut Nooran vastuulla jo aiemminkin. Jatkossa siis yhteyspäällikön tehtäviin kuuluu muun muassa paikallisyhdistysten tukeminen ja auttaminen sekä luottamushenkilötoiminnan organisointi. Yhteyspäällikön tehtävä käsittää läpileikkaavasti koko järjestön aina yksittäisen jäsenyrittäjän palvelusta ulkoisiin sidosryhmiin asti, Niemi kertoo.

Yhteyspäällikön nimeämisen lisäksi organisaation kehittämistä jatketaan.

  • Kun ajat muuttuvat, järjestön on myös muututtava. Kehitystyön tarkoituksena on tarkastella toimintaa kokonaisvaltaisesti, jotta voimme sen myötä kehittää toimintaamme entistä enemmän yrittäjiä palvelevaksi, Niemi taustoittaa.

Mykkänen on sekä innoissaan että kiitollinen päästessään jatkamaan työtä yrittäjyyden puolesta uudessa ja monipuolisemmassa tehtävässä.

  • Yrittäjät pitävät tämän maan pyörät pyörimässä, joten on hienoa jatkaa työtä yrittäjyyden eteen yhteyspäällikön tehtävässä. Muutos on aina mahdollisuus ja on innostavaa päästä kehittämään toimintaa uudenlaisesta näkökulmasta. Vaikka titteli muuttuu, niin sama Noora täällä palvelee edelleen, eli niin pientä asiaa yrittäjyyteen liittyen ei olekaan, etteikö meihin kannattaisi olla yhteydessä, Mykkänen toteaa.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimistolle saadaan myös työharjoittelija ensi viikolla, kun merkonomiopiskelija Terhi Ojala aloittaa työharjoittelunsa suorittamisen.

Lisätiedot:
Anne Niemi, puheenjohtaja, 040 0661635