12.1.2017 klo 10:24
Uutinen

Nopeammin vastauksia kasvuyritysten verokysymyksiin

Verohallinto haluaa tukea kasvuyrityksiä entistä tehokkaammalla palvelulla. Kasvuyritysten verokysymyksiin pyritään vastaamaan vuorokaudessa.

Verohallinto on kehittänyt asiakasyritystensä ja Tean Finlandin kanssa palvelumallin, joka tukee kasvuyrityksiä veroasioissa.

– Haluamme osaltamme vaikuttaa siihen, että Suomi tarjoaa maailman parhaan toimintaympäristön kasvuyrityksille, kertoo asiakkuuspäällikkö Miika Wires Verohallinnon yritysverotusyksiköstä.

Jatkossa Verohallinnon konserniverokeskuksen asiantuntijatiimi aikoo vastata kasvuyritysten kysymyksiin tai sopia jatkokeskusteluista vuorokauden sisällä yhteydenotosta.

Erityisesti kansainvälistymistä koskevia kysymyksiä voi lähettää Verohallinnolle sähköpostilla osoitteeseen kasvuyritykset(at)vero.fi. Kysymysten aiheena voivat olla esimerkiksi siirtohinnoittelu, lähdevero, kannustinjärjestelmät ja digitaalisten palveluiden arvonlisäveroa koskevat kysymykset.

– Kasvuyritysten kannalta on tärkeää, että suomalainen yhteiskunta tarjoaa suotuisan liiketoimintaympäristön, jolloin yrittäjä voi keskittyä liiketoiminnassaan olennaisimpaan, arvioi Tekesin palvelujohtaja Marjo Ilmari.

toimitus@yrittajat.fi