18.1.2018 klo 10:57
Uutinen

Normiopaste ostaa Elfving Signumin opasteliiketoiminnan

Tamperelainen liikenneopasteisiin erikoistunut Normiopaste ostaa liiketoimintakaupalla Hausjärvellä toimivan Elfving Signum Oy Ab:n opasteliiketoiminnan ja kasvaa samalla Suomen suurimmaksi liikennemerkkitoimittajaksi.

Liiketoiminnan luovutuspäiväksi on sovittu 16.1.2018. Kauppa turvaa molempien yhtiöiden ja työntekijöiden osaamisen kehittymisen. Kaupan jälkeen Normiopaste on Suomen suurin liikennemerkkitoimittaja sekä johtava liikennemerkkien kokonaisurakointiin erikoistunut yritys. Konsernin liikevaihto lähestyy 20 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 80 henkilöä. Kaupan myötä yhtiö laajentaa myös sisäopasteisiin.

– Pystymme jatkossa tarjoamaan kaikki vaihtoehdot myös törmäysturvallisiin ristikkorakenteisiin sekä kaikki portaalivaihtoehdot, Normiopasteen toimitusjohtaja Tommi Saarni kertoo.

Liikennerakentamisen kokonaisosaaja

Liikenneopasteiden valmistukseen ja asennukseen, ulkovalaistukseen sekä asutuskeskuslouhintaan erikoistunut Normiopaste-konserni siirtyi sijoitusyhtiö Korona Investin enemmistöomistukseen viime kesänä. Yhtiö aikoo myös jatkaa strategian mukaista kasvua sekä orgaanisesti että yritysostoin.

Konserni on hyvässä kasvuvauhdissa. Yhtiöt ovat urakoineet esimerkiksi Tampereen raitiotiehankkeen suoja-aitoja ja kaide-elementtejä, louhintoja sekä useita hankkeita tieverkostossa eri puolilla Suomea niin opasteissa, valaistuksessa kuin louhinnassa.

Elfving Signum Oy Ab syntyi kaksi vuotta sitten kun Elfving Opasteet Oy Ab ja Tielinja Oy fuusioituivat. Normiopaste-konserniin kuuluvat maan johtava liikennemerkkien ja –opasteiden valmistaja Normiopaste, asennuksiin erikoistunut Normikilpi, Normilouhinta sekä Normivalaistus.

Hämeen Yritysviestintä / JL
toimitus@hameenyrityssanomat.fi