4.5.2020 klo 13:54
Uutinen

Noustaan yhdessä – hanke hakee sisällön tuottajia

Ely-keskus on myöntänyt Kuopion Yrittäjille rahoitusta hankkeelle, joka tarjoaa yrittäjille tukea ja keinoja koronakriisistä toipumiseen sekä osallistujille vertaistukea.

Hankkeessa järjestetään 8-10 etäyhteydellä viikoittain toteutettavaa sparrausta tai koulutusta touko – elokuun aikana. Etätapaamisten kesto on aiheesta riippuen 1-2 tuntia.

Koronatilanteesta riippuen elo- tai syyskuussa järjestetään lisäksi hankkeeseen osallistuneille livetapaaminen – jos kokoontuminen silloin on sallittua, muutoin tapaaminen järjestetään webinaarina.

Koulutussisältöjen päälinjat ovat:

1. Yrittäjän jaksamista tukevat

2. Liiketoiminnan kehittäminen ja uudistaminen

3. Yrityksen talous ja kannattavuus

Onko sinulla tarjota otsikkojen alle sopivaa sisältöä?

Onko sinulla tarjota koulutus/sparraussisältöä joka tukee yrittäjien ja yritysten toipumista kriisitilanteesta ja auttaa kehittämään ja mahdollisesti uudistamaan liiketoimintaa tulevaisuuden tarpeisiin tai antaa eväitä poikkeustilanteisiin varautumisesta – jätä tarjous hankkeen sisällöksi.

Tarjouksen tulee sisältää koulutus/sparrauskokonaisuuden sisältösuunnitelman, koulutuksen keston, koulutusmenetelmän sekä arvonlisäverollisen kokonaishinnan. Kerro myös minkä otsikon alle tarjoat sisältöä.

Lähetä tarjous sisällöstä perjantaihin 8.5. mennessä sähköpostitse: kirsi.sisso-litmanen@yrittajat.fi. Kirsi vastaa koulutussisältöjä yms. koskeviin tiedusteluihin ainoastaan tiistaina 5.5. klo 9 – 17 puh. 0445680509.

Tarjoukset käsitellään maanantaina 11.5., jonka jälkeen valituille kouluttajille ilmoitetaan valinnasta, ja sovitaan toteutusajankohdat. Pyydämme myös tarvittavat liitteet.