29.1.2017 klo 21:04
Uutinen

Nurmijärven Yrittäjät palkittiin Uudenmaan Yrittäjien sarjansa parhaana paikallisyhdistyksenä

Nurmijärven Yrittäjät palkittiin Uudenmaan Yrittäjien sarjassa 200-500 jäsentä parhaana paikallisyhdistyksenä.

Tiedote

julkaisuvapaa 29.1.2017 klo 20.00

Uudenmaan Yrittäjät palkitsi vuoden 2016 parhaat paikallisyhdistykset

Uudenmaan Yrittäjät valitsi vuoden 2016 parhaiksi paikallisyhdistyksikseen Pukkilan Yrittäjät sarjassa alle 100 jäsentä, Hangon Yrittäjät sarjassa 100-199 jäsentä, Nurmijärven Yrittäjät sarjassa 200-500 jäsentä ja Vihdin Yrittäjät sarjassa yli 500 jäsentä. Parhaat paikallisyhdistykset palkittiin perinteisesti puheenjohtajaseminaarissa 29.1.2017.

Paikallisyhdistysten palkitseminen pohjautuu Suomen Yrittäjien paikallisyhdistysarviointiin. Tänä vuonna arvioinnin painopisteenä oli jäsenhankinta.

Pukkilan Yrittäjät ylläpitää aktiivisuutta hauskoilla perinteillä

Pukkilan Yrittäjät onnistui hyvin jäsenhankinnassaan vuonna 2016. Nyt jäseniä on 74. Pukkilan Yrittäjien jäseneksi liittyi myös Suomen todennäköisesti nuorin yrittäjäjäsen, KoruMies Arvi Tmi:n yrittäjä Arvi Martikainen.

Aktiivinen yhdistys järjestää vuosittain jo legendaksi muodostuneet Vuovauspäivät (Vuovata = Yrittää) sekä hauskat pikkujoulut Askolan ja Myrskylän Yrittäjien kanssa. Vuonna 2016 jäsenille järjestettiin mm. some-koulutusta ja kunnan alakoulussa toimi Pikkuyrittäjät-ryhmä.

Pukkilassa on tehty aktiivista edunvalvontaa sekä kunnan että valtion suuntaan. Kunnan esityslistoille onkin saatu yritysvaikutusten arviointi-osio.

Hangon Yrittäjät panosti tiedotukseen ja jäsenhankintaan

Hangon Yrittäjät kasvatti jäsenmääräänsä suhteellisesti eniten Uudenmaan Yrittäjien alueella vuoden 2016 aikana. Nyt jäseniä on 171. Uudistettu tiedotus ja koko hallituksen aktiivinen henkilökohtainen jäsenhankintatyö tuottivat tulosta. Tapahtumiin kutsutaan aina myös ei-jäseniä – ja moni on tätä kautta innostunut liittymään jäseneksi. Etukäteismarkkinoinnin lisäksi yhdistys hehkuttaa tapahtumia myös reaaliajassa.

Hangon Yrittäjät tekee aktiivista yhteistyötä niin kunnan kuin paikallisen kehittämisyhtiön Novagon kanssa. Molempien toimijoiden kanssa järjestetään tilaisuuksia yrittäjille. Kehittämisyhtiön edustaja on mukana yhdistyksen hallituksessa. Vaikuttamistyötä tehtiin vuonna 2016 myös eduskuntaan, kun Hangon Yrittäjät vieraili kansanedustaja Anders Adlercreutzin vieraana.

Nurmijärven Yrittäjät toiminnan monipuolisuus vakuuttaa

Yrittäjillä on aktiivinen yhteys kahteen kansanedustajaan sekä kuntaan. Kunnan kahden yrittäjäyhdistyksen hallitukset ja kansanedustajat tapaavat kahdesti vuodessa; molemmat kansanedustajat ovat myös kunnanvaltuutettuja. Kunnanjohtajan kahvitilaisuudet yrityksille järjestetään kahdesti vuodessa, jonka lisäksi kunnanjohtaja, kehitysjohtaja elinkeinojohtaja tavataan pari kertaa vuodessa ajankohtaisiin asioihin liittyen. Yhdistys tekee yrittäjyyskasvatusta ja on osallistunut aktiivisesti OPS-työskentelyyn. Yhdistys on aktiivinen jäsenhankinnassaan ja järjestää uusille jäsenilleen keväisin tervetuloa-tilaisuuden. Nurmijärven Yrittäjien tiedotus on monikanavaista ja ajantasaista.

Vihdin Yrittäjät on vahva paikallinen toimija

Vihdin Yrittäjät toimii jäsentensä aktiivisena kontakti-, tiedonsaanti-, verkottumis- ja virkistäytymiskanavana. Yhdistys järjestää vuosittain ison Yrittäjäjuhlan ja lukuisia muita tapahtumia, kuten vuonna 2016 hankintaillan yhdessä aluejärjestön kanssa. Vihdissä toimii myös Pikkuyrittäjät.

Yhdistyksellä on oma operatiivinen toimikunta, joka suunnittelee ja toteuttaa virkistys-, koulutus- ja muita tapahtumia jäsenkuntamme huviksi ja hyödyksi. Toimikunnan tehtäviin sisältyvät myös yhdistyksen toiminnasta tiedottaminen sekä jäsenhankintaan liittyvät toimenpiteet.

Vihdin Yrittäjillä on aktiivinen yhteys kuntaan. Tahot järjestävät säännöllisesti yhdessä yrittäjäiltoja, joissa on keskimäärin kymmeniä osallistujia. Yrittäjäillat toimivat myös jäsenhankinnan tukena. Vihdin Yrittäjät tapaa säännöllisesti kansanedustajaansa ja pitää tätä kautta yhteyttä eduskuntaan.

Uudenmaan Yrittäjät on Suomen Yrittäjien kolmanneksi suurin aluejärjestö. Siihen kuuluu noin 8300 jäsentä 28 paikallisyhdistyksen kautta. Uudenmaan Yrittäjät toimi pääkaupunkiseutua ympäröivällä Uudellamaalla.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Petri Graeffe, p. 040 5473388, petri.graeffe@uudenmaanyrittajat.fi

Kuvat: Uudenmaan Yrittäjät/Anne-Marie Suomu
Pääkuvassa palkittujen yhdistysten puheenjohtajat vastaanottamassa palkintoja Suomen Yrittäjien puheenjohtajien neuvottelupäivillä. Pienemmässä kuvassa Jari Flinck.

googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-rectangle_1’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-rectangle_3’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-mob_2’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-mob_3’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-rectangle_2’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-rectangle_4’); });