3.3.2023 klo 07:30
Uutinen

Nyt nostetaan rimaa! Helsinkiläiset kärkiehdokkaat Helsingin Yrittäjien tentissä 15.3.2023 

Miten Suomeen saadaan kasvua? Miten työmarkkinoita tulisi uudistaa? Miten varmistetaan julkisen talouden kestävyys? Helsingin Yrittäjien vaalitentissä selviää, mihin eturivin eduskuntavaaliehdokkaat nostavat rimansa.

Helsingin Yrittäjien verkkomuotoiseen vaalitenttiin osallistuu joukko Helsingin kuuden suurimman puolueen ehdokkaita: Elina Valtonen (Kok.), Reetta Vanhanen (Vihr.), Timo Harakka (SDP), Marcus Rantala (RKP). Tom Packalén (PS) ja Kaarle Hurtig (Vas.).

Vaalitenttiä pääsee seuraamaan omalta kotisohvalta. Verkkotilaisuuden juontaa Helsingin Yrittäjien varapuheenjohtaja, yrittäjä Markus Seppänen

– Luvassa on erittäin kiinnostava vaalitentti ja nimekäs kattaus eduskuntavaaliehdokkaita. Haastamme ehdokkaita vaalien polttavimmista puheenaiheista kuten julkinen velkaantuminen, verotus ja työmarkkinoiden uudistaminen, Seppänen kertoo. 

Nostetaan rimaa on Yrittäjien teema eduskuntavaaleissa 2023. Riman nostaminen koskee kaikkia: julkista sektoria, päättäjiä, yrityksiä ja työntekijöitä. Yrittäjyys on kasvun ja investointien moottori ja Suomen kasvu syntyy nimenomaan yritysten kasvun kautta. Voit tutustua Yrittäjien vaaliohjelmaan vaalisivustolta.  

Vaalitentin avaa Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja ja Suomen Yrittäjien valtuuston puheenjohtaja Mari Laaksonen

– Tulevalla vaalikaudella on tehtävä kasvupolitiikkaa, joka vahvistaa Suomen talouden kestävää kasvua. Julkinen velkaantuminen on lopetettava ja julkista taloutta on sopeutettava. Yrittämisen ja työn verotusta on alennettava. On myös tehtävä tuottavuutta ja työllisyyttä vahvistavia uudistuksia, Laaksonen kiteyttää.  

Helsingin Yrittäjien eduskuntavaalitentti

MITÄ? Helsingin Yrittäjät järjestää vaalitentin, jossa yrittäjät haastavat Helsingin kuuden suurimman puolueen eduskuntavaaliehdokkaita yrittäjyyden ja talouden teemoista.
MISSÄ? Vaalitentti järjestetään verkossa.
MILLOIN? Keskiviikkona 15.3.2023 klo 15.30–17.00.
KENELLE? Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.


Nostetaan rimaa -kuvituskuva.

Eduskuntavaalit 2023: Nostetaan rimaa!

Suomen kasvu syntyy suomalaisten yritysten kasvun kautta. Kasvaakseen yrittäjä tarvitsee vakaan ja kilpailukykyisen verotuksen, osaavaa työvoimaa ja vähän byrokratiaa. Tänä keväänä yrittäjäjärjestö haastaakin kaikki suomalaiset nostamaan rimaa.