18.9.2018 klo 09:09
Uutinen

“Olemme soittaneet jokaiselle asiakkaalle” – vauvat nukuttavan patjan kehittänyt LullaMe hakee kasvua joukkorahoituksella

Helsinkiläisäiti Hanna Sissala kehitti LullaMe-patjan aluksi omaan perheen tarpeisiin. Nyt yritys aikoo kansainvälistyä joukkorahoituksen kautta.

Helsinkiläisäiti Hanna Sissalan esikoisvauva oli itkuinen eikä helppoa apua tuntunut löytyvän. Tuloksena syntyi vauvanpatja, joka tuudittaa lapsen uneen keinumalla pehmeästi ylös ja alas.

– Patja muuttui viime vuoden aikana keksinnöstä oikeaksi tuotteeksi. Patjassa on uutena ominaisuutena esimerkiksi ajastin ja paljon kestävämpi rakenne. Helpomman valmistettavuuden ansiosta voimme auttaa yhä useampia perheitä nukkumaan paremmin, Sissala tiedotti viime maaliskuussa.

Nyt yritys kertoo saaneensa tuotannon vauhtiin ja valmistautuu kansainväliseen kasvuun. Vauvanpatja halutaan nostaa suomalaisten menestystarinoiden joukkoon.

– Olemme henkilökohtaisesti soittaneet jokaiselle asiakkaallemme. Tuotteen käytettävyydestä ja laadusta tulee erinomaista palautetta. On mahtavaa olla kotoisin Suomesta, jossa tekninen ja tuotannollinen osaaminen on maailman huippua. Seuraavaksi panostamme myyntiin ja markkinointiin niin paljon, että tuotteesta tulee maailmalla tunnettu, Hanna Sissala toteaa.

Yritys hakee rahoitusta käynnistämällä joukkorahoituskierroksen. Aiempia enkelisijoituskierroksia on yrityksellä ollut kaksi. Jälkimmäinen täyttyi kahdessa päivässä.

– Ihmiset ympäri maailmaa tietävät miltä tuntuu, kun vauva ei nuku, ja meillä on nyt siihen ratkaisu. Tuhannet suomalaiset ovat jo tsempanneet meitä. Nyt joukkorahoituksen kautta kaikilla on mahdollisuus myös omistajina auttaa meitä kasvamaan entisestään. Me uskomme, että Suomessa voi rakentaa menestyviä kuluttajabrändejä.

– Uskomme, että moni suomalainen tarttuu tilaisuuteen ja auttaa meitä tekemään myös kotimaisesta LullaMe-patjasta kansainvälisesti tunnetun menestystarinan. Uni on tärkeää niin vauvoille kuin vanhemmillekin ja sen puolesta olemme valmiita tekemään jatkossakin kovasti töitä, Sissala summaa.

LullaMe ehti toimittaa ensimmäisen uudistetun patjan Mäntyniemeen presidenttiparin vauvalle.

– Harmillisesti presidenttipari oli jo ehtinyt ostaa eri kokoisen pinnasängyn johon patja ei sopinutkaan. Ehkä lähetämme seuraavaksi patjan myös Prinsessa Madeleinen vauvalle, Sissala kertoi aiemmin.

toimitus (at) yrittajat.fi

Kuva: LullaMe