24.5.2021 klo 10:03
Uutinen

Olipa kerran uljas Yrittäjä ja munkintuoksuinen Teboil-huoltoasema

Yrittäjän arki voi olla yllättävän rankkaa, ja sitä helpottaakseen on hyvä huolehtia, että arjen pienet asiat ovat ainakin jotakuinkin mallillaan. Haluamme tarjota Suomen Yrittäjien jäsenille erilaisia etuja, jotka piristävät sekä mieltä että kukkaroa!

Kaupallinen yhteistyö: Teboil

Rankan työpäivän jälkeen saattaa olla, että kotiin päin ajaessa huomaa miten bensavalo vilkkuu punaisena. Ei lainkaan hyvä juttu! Kotona saattaa odottaa kaaos ja ehkä ulkoilutusta vaativa labradorinnoutaja tai kaksi nälkäistä lasta. Okei, ehkä tämä on vähän kärjistettyä tai töksähti esiin pessimismiä puhkuen. Yrittäjät ovat kuin uljaita joutsenia, eikä heitä hetkauta arjen kaaos. Kodin saa siivottua ja tyytymättömät kotonaolijat piristettyä, mutta seuraavissa kappaleissa selviää, mitä näillä kaikilla mielikuvilla ajetaan takaa.

Se bensavalo. Vilkkuva bensavalo antaa lempeän kehotuksen pysähtyä huoltoasemalle.

Tässä tarinassa asemaksi valikoituu lähin palveleva Teboil-huoltamo. Raskaan työn raataja, uljas Yrittäjä, parkkeeraa autonsa Teboil-kauppiaan (yrittäjä hänkin) bensapumpun eteen ja saa Suomen Yrittäjät -jäsenkortillaan käteisalennusta bensiinistä ja dieselistä. Seuraavaksi hän marssii kohti asemaa ja muistaa, että kotona ei ole ruuan murentakaan.

Sokerinen munkin tuoksu hurmaa Yrittäjän. Ystävällinen ja aina reipas Teboil-kauppias pakkaa niitä hänelle muutaman paperipussiin. Labradorinnoutaja ei valitettavasti saa yhtäkään. Teboil-kauppias kertoo Yrittäjälle Teboilin Yrityskortin eduista. Kortti mahdollistaa Suomen Yrittäjien jäsenille muun muassa mukavat alennukset polttoaineista.

Uljas Yrittäjä on niin innoissaan munkeista ja Teboilin Yrityskortista, että päättää samalla pakata ostoskoriinsa muitakin herkkuja ja syötävää kotiinvietäväksi. Näin hän välttää kauppareissun. Hän alkaa samalla suunnitella, mitä kanta-asiakkaille kohdennettuja tarjouksia hän hyödyntäisi Yrityskortin saatuaan.

Kortti, jolla saa käyttöönsä lukuisia eri etuja ja alennuksia.

Teboil-kauppias kertoo, että Suomen Yrittäjien jäsenkortin voi liittää MobilePayhin. Lisäksi hän vinkkaa, että Teboilin Yrityskortilla on kirjanpitokelpoinen lasku. Kuitteja ei tarvitse säästää ja ostoluokka myönnetään tarpeiden mukaan. Laskutus onnistuu kerran tai kaksi kertaa kuussa ja käyttöönsä saa maksuttoman korttien hallinnointi- ja raportointipalvelun.

Uljas Yrittäjä on yhtä hymyä, eikä hän murehdi enää lainkaan kotona odottavaa arjen kaaosta. Teboil-kauppias toivottaa hyvää illanjatkoa ja ojentaa Yrittäjälle ison kupin kahvia loppumatkalle nautittavaksi. Radiossakin soi Teboil-biisi. Olipa kiva käydä Teboililla!

Tarkat Teboil-edut löytyvät Suomen Yrittäjien sivuilta. Sen pituinen se!

Teboilin Yrityskortti

Lähin palveleva Teboil-huoltamo