31.3.2023 klo 11:24
Uutinen

OmaSp aloitti yhteistyön Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien kanssa

OmaSp ja Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ovat solmineet vuodelle 2023 yhteistyösopimuksen. Kumppanuuden myötä jäsenistölle tarjotaan koulutuksia ja OmaSp on vahvasti mukana muissakin Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien tapahtumissa vuoden aikana.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtajan sijainen Jussi-Pekka Kurikka on uudesta kumppanuudesta mielissään.

  • On hienoa, että saimme maakuntamme alueella laajan konttoriverkoston omaavan OmaSp:n yhteistyökumppaniksemme. Uskon yhteistyön palvelevan hyvin molempia osapuolia, toteaa Kurikka.

OmaSp näkee yhteistyön alueen kattojärjestön kanssa merkityksellisenä ja tärkeänä tulevaisuuden menestyksen rakentamisessa.

  • Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien rooli on olla selkeä ja suora kanava yrittäjien arkeen, ja me voimme sitä omalla osaamisellamme ja palveluilla tukea. Meidän on yhteisesti tehtävä työtä tulevaisuuden menestystekijöiden rakentamiseen riittävästi etukenossa, eikä reagoida vain muuttuvaan ympäristöön. Menestyvät yrittäjät ovat alueemme kehityksen elinehto, toteaa OmaSP:n asiakkuuspäällikkö Ossi Viljanen.

Yhteistyö lähtee rytinällä käyntiin, kun aamupalatilaisuutena toteutettava rahoituskiertue jalkautuu maakunnan eri kolkkiin.

Ensimmäinen rahoituskiertueen tilaisuus pidettiin tällä viikolla Kauhajoella. Ensi viikon maanantaina kiertue on Härmän kylpylässä ja loppukuusta Kuortaneella.

  • Yrittäjien kannattaa lähteä kiertueen tapahtumiin kuulemaan paikan päälle, mitkä uudet näkökulmat tulevat vaikuttamaan rahoitukseen entistä voimakkaammin tulevaisuudessa. Pelkästään perinteiset tekijät eivät ole enää rahoituksenkaan näkökulmasta ratkaisevia, vaan uudistumista tapahtuu tälläkin sektorilla. Mielenkiintoista asiaa ja näkökulmia on luvassa, Viljanen lupaa.

OmaSp Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien menossa mukana: