18.6.2020 klo 11:38
Uutinen

Omistajanvaihdokset osaksi Uusyrityskeskuksen palveluita

Kuivakoihin kevätkokouksiin tottuneille Uusyrityskeskus tarjoili myönteisen yllätyksen: Keskus ottaa omistajanvaihdokset osaksi palveluitaan. Rahoittajat ja sidosryhmät toteavat uudistuksen olevan luonteva ja tarpeellinen kehitysaskel.

Uutta ei tarvitse säikähtää, sillä Uusyrityskeskuksen toiminnan perusta on jatkossakin yrityksen perustamisesta kiinnostuneiden ihmisten palveleminen ja siihen liittyvä neuvonta. Uusia painopisteitä ovat yrittäjyysvalmennus ja omistajanvaihdoksiin liittyvä neuvonta.

– Uudistettu strategia mahdollistaa uusyrityskeskuksen yhä merkittävämmän panoksen antamisen seutumme elinvoiman kehittämiseen. Uusyrityskeskuksen toiminnassa julkisen ja yksityisen sektorin resurssit saadaan nyt käytettyä entistäkin paremmin hyvien tulosten aikaansaamiseksi, kommentoi Hämeen uusyrityskeskuksen hallituksen puheenjohtaja Kari Suokas.

– Tulemme panostamaan henkilöstön ja asiantuntijoiden osaamiseen sekä viestintään huomattavasti aiempaa enemmän. Haluamme olla asiakkaillemme edelleen asiantunteva ja luotettava yhteistyökumppani. Missiomme, että asiakas voi perustaa yrityksen sujuvasti neuvontamme avulla, toteaa Hämeen uusyrityskeskuksen toimitusjohtaja Marko Ahtiainen (kuvassa).

Hämeen Uusyrityskeskus

  • Toimialue: Hattula, Hämeenlinna ja Janakkala
  • Asiakkaiden perustamia yrityksiä aloittaa vuosittain 150
  • 2 palkattua ja lähes 80 vapaaehtoista asiantuntijaa
  • Palvelut ovat maksuttomia
  • Toiminnan rahoitus: Hämeenlinnan seudun kunnat ja yrityksien jäsenmaksut