9.2.2017 klo 13:34
Uutinen

Onko yrityksesi tulevaisuuden työpaikka?

Sitra tarjoaa ilmaiseksi 50 erilaiselle työpaikalle mahdollisuuden uudistua ammattilaisten avulla.

Työurat ja työn tekemisen tavat muuttuvat. Nopea muutos vaikuttaa myös siihen, miltä ihmisistä tuntuu – vastaako heidän osaamisensa muuttuvan työelämän vaatimuksia? Tai kykenevätkö työpaikat tarjoamaan osaamisen uudistamiselle puitteet?

Tulevaisuuden työpaikka -projekti on Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran tarjoama ilmainen mahdollisuus 50 erilaiselle työpaikalle kehittää toimivat työkalut oman työpaikan uudistumiseen huippuammattilaisten avulla. Käytännön tekeminen tapahtuu maalis–huhtikuussa boot campeissa eli kehittämispäivissä, joita järjestetään yhteensä kahdeksan kappaletta ympäri Suomen.

Työpaikka voi olla uudistumisen edelläkävijä tai vasta aiheeseen havahtumassa. Mukaan valittu työpaikka pääsee osallistumaan yhteen päivän mittaiseen kehittämispäivään, boot campiin 2–5 henkilön tiimin voimin.

Jokainen työpaikka saa kehittämispäivästä konkreettisia työkaluja työntekijöiden osaamisen päivittämiseen ja työpaikan uudistamiseen. Boot campit alkavat maaliskuussa ja lisätiedot boot camp -paikkakunnista löytyvät hakulomakkeesta. Boot campiin sitoutuminen on myös edellytys projektiin osallistumiselle.

Voit testata, onko työpaikkasi valmiina tulevaisuuteen. Työnantajan Future Score -testi on Ilmarisen luoma työkalu niille organisaatioille, jotka haluavat punnita omaa lähtötilannetta ja hakea mahdollisesti mukaan Tulevaisuuden työpaikka -projektiin.

Tuloksena saat räätälöidyn profiilin. Testiin pääset tästä!

50 työpaikan valinnassa Sitra painottaa toimialojen monipuolisuutta ja maantieteellistä sijoittumista, sillä tavoitteena on koota projektiin mukaan mahdollisimman monipuolinen joukko organisaatioita.

Hakuaika päättyy 16.2. Sitra julkistaa 50 työpaikan osallistumisjoukon 1.3. mennessä.

toimitus@yrittajat.fi