18.1.2017 klo 12:05
Uutinen

OP Kainuun ja Kainuun Yrittäjien talousseminaari

Kevään 2017 pk-yritysbarometri julkaistaan maanantaina 13.2. ja samana päivänä Kainuun Yrittäjät ja OP Kainuu järjestävät Kainuun yrityksille ja elinkeinoelämän vaikuttajille suunnatun talousseminaarin, jossa katseet suunnataan tulevaisuuteen, digitaalisuuteen ja osuustoiminnan rooliin ja tulevaisuuteen liiketoiminnassa. Seminaari pidetään Kajaanin Kaukametsän salissa alkaen klo 11.

Osuuskunnat pk-yritysten kumppanina, kilpailijana ja yhteistyön alustana

Olemme saaneet alan asiantuntijat alustamaan seminaarimme, minkä uskon kiinnostavan kohderyhmää, sanoo Kainuun Yrittäjien toimitusjohtaja Pekka Ojalehto. Kainuussakin osuuskunnan kautta on viritelty yrittäjien toimintaa tavoitteena mm. hallintokulujen ja riskin jakaminen sekä osaamisen yhdistäminen ja niin, että yrittäjät säilyttävät itsenäisyytensä. Kainuun isot toimijat OP Kainuu ja Osuuskauppa Maakunta ovat Kainuun Yrittäjien kumppaneita ja kannattajajäseniä ja tässä yhteistyössä korostuu yhteistoiminta paikallisen pk-yrittäjäkentän kanssa. Kiinnostusta on herättänyt myös keskustelu osuuskuntien voitonjakopolitiikasta verrattuna osakeyhtiöiden vastaavaan.

Kainuukin kasvuun mukaan

Seminaari on nyt erityisen ajankohtainen, kun kaikki merkit viittaavat siihen, että lama myös Kainuussa on ohitettu ja monia suuria hankkeita on meilläkin vireillä. Tämä on näkynyt myös osuuspankeissa selkeänä luottojen kysynnän ja maksuliikkeen kasvuna, kertoo OP Kainuu toimitusjohtaja, kauppaneuvos Seppo Rytivaara.

Olemme nyt valmiita tarjoamaan kaikille kainuulaisille yrityksille luottoja, jos vain hanke on vähänkin kehityskelpoinen ja hanke rahoituskriteeriemme mukainen. Välitämme myös Euroopasta ESRI-rahaa, jos vain sellaisia hankkeita löytyy, jotka täyttävät tämän rahoituksen edellytykset, Seppo Rytivaara toteaa.

Monipuolinen kattaus tarjolla

Seminaarissa esiintyvät PTT:n toimitusjohtaja, professori, KTT Iiro Jussila, OP:n johtokunnan jäsen, digitaalisen liiketoiminnan johtaja Harri Nummela, Verico Oy:n toimitusjohtaja, yrittäjä Harri Karjalainen ja Finnvera Oyj:n aluejohtaja Juuso Heinilä.

Seminaarin vetää Kainuun Yrittäjien varapuheenjohtaja, toimitusjohtaja, yrittäjä Jari Haapaniemi.

Lisätietoja:

OP Kainuu, toimitusjohtaja, kauppaneuvos Seppo Rytivaara, puh. 044 710 6201, ’); // –>
Kainuun Yrittäjät, toimitusjohtaja Pekka Ojalehto, puh. 044 313 1310, pekka.ojalehto@yrittajat.fi