28.4.2022 klo 13:35
Uutinen

OP Uusimaa Uudenmaan Yrittäjien Yksinyrittäjäpäivän pääyhteistyökumppaniksi

Uudenmaan Yrittäjät järjestää perjantaina 11.11.2022 ensimmäisen suuren Yksinyrittäjäpäivän Järvenpään AinoAreenalla. OP Uusimaa lähtee tapahtuman pääyhteistyökumppaniksi.

Tilaisuuden odotetaan keräävän yli viisisataa yksinyrittäjää eri puolelta Suomea verkostoitumaan, oppimaan uutta ja viihtymään.

– OP Uusimaan toimintaa ohjaa vahvasti arvomme: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Tämä tapahtuma on hieno tilaisuus koota yrittäjiä yhteen ympäri Suomen, ja samalla tukea paikallista elinvoimaa. Haluamme auttaa yrittäjiä onnistumaan ja olla tukena yrittämisen eri vaiheissa, sanoo OP Uusimaan myyntijohtaja Lotta Asikainen.

OP Uusimaa on Uudellamaalla toimiva osuuspankki, joka kuuluu OP Ryhmään. Sen toimintaa ohjaavat ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Vahvan vakavaraisuutensa avulla se haluaa edistää alueemme elinvoimaisuutta ja vastuullisuutta.

– Olemme järjestämässä aivan uudenlaista tapahtumaa. On hienoa saada kumppaniksi ja tapahtuman mahdollistajaksi myös uuden äärellä oleva, yksinyrittäjänkin arkea ymmärtävä OP Uusimaa, sanoo Uudenmaan Yrittäjien aluejohtaja Petri Ovaska.

Yksinyrittäjäpäivän teema Yhdessä korostaa yksinyrittäjien modernia otetta liiketoimintansa pyörittämisessä. Yksinyrittäjä voi verkostonsa kanssa olla moninkertaisesti itsensä kokoinen ja silti pysyä sydämeltään yksinyrittäjänä.

Tutustu Yksinyrittäjäpäivän ohjelmaan täältä