22.5.2018 klo 14:46
Uutinen

Opiskelijat ja yrittäjät ne yhteen soppii

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Kaakko hakee yrityksiä mukaan SLICE.fi opiskelijaetujen online sovellukseen.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Kaakko ottaa syksyllä 2018 käyttöönsä opiskelijaedut online SLICE.fi sovelluksen. Sovelluksella on tarkoitus vastata digitalisoituvan maailman tarpeisiin.

Nyt Kaakko hakee yrityksiä yhteistyökumppaneikseen. Idea on naurettavan helppo. Yrityksellä on mahdollisuus ilmoittaa opiskelijaetu, jolla haluaa olla mukana. Yritys syötetään etuineen järjestelmään. Yrityksen tiedoissa näkyy kartta, yhteystiedot, sekä esittely palveluista. Yritys pystyy syöttämään järjestelmään myös kausittaisia etuja, esim. kesäkuussa jäätelöpallot -50%.

Palveluun mukaan lähteminen ei maksa yritykselle mitään. Sovelluksella opiskelija voi selata ja katsella kaikkien yritysten ja yhteistyökumppaneiden tietoja ja etuja ja valita niistä aina tarpeisiinsa sopivan. Tämä on oiva tapa yritykselle tehdä itseään tunnetuksi uusien opiskelijoiden keskuudessa. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa opiskelee lähes 10000 opiskelijaa neljällä eri kampuksella. Etelä-Savon yrittäjät ovat innoissaan tästä yhteistyö mahdollisuudesta. Mikäli sinun yritykselläsi olisi kiinnostusta lähteä tähän mukaan ja tarjota opiskelijaetua niin ole yhteydessä:

Saara Vauhkonen

Etelä-Savon Yrittäjät

saara.vauhkonen(at)yrittajat.fi

050 3042545