9.3.2018 klo 13:54
Uutinen

Osallistu Elisan Yrittäjä-webinaareihin

Webinaareissa tavoitteena on yrittäjien tietotason kasvattaminen ja tuoda esiin tähän hetkeen osuvia ratkaisuja. Tarjolla käytännön vinkkejä siitä, miten erilaisilla sovelluksilla voi oikaista mutkia yrityksen arkirutiinien hoidossa.

Voit osallistua omalta koneeltasi ja kaikki Webinaarit ovat maksuttomia.

 • 14.3.2018 klo 9-9.30
  Pilvi kuuluu kaikille. Pilvipalveluilla yritys saa verkon kautta käyttöönsä kaikki tarvittavat toimisto-ohjelmat sekä käytännössä rajattoman määrän tallennus- ja palvelintilaa. Saat webinaarissa konkreettisia vinkkejä mm. näiden välineiden hyödyntämiseen: OneNote, Teams ja OneDrive for Business. Webinaarin asiantuntijana toimii Cloud Consultant Ville Kankare, jolla on kokemusta yksinyrittämisestä 15-vuotiaasta lähtien.
 • 4.4.2018 klo 9-9.30
  Miten tulevaisuuden moninkertaiset tiedonsiirtonopeudet vaikuttavat yrittäjän arkeen? Elisa rakentaa kevään aikana muun muassa Turun alueelle verkon, joka luo valmiudet 5G-palveluille. Tervetuloa kuulemaan, millaisia mahdollisuuksia uudistettu verkko tuo tulevaisuudessa: Miten nopeammat verkkoyhteydet vaikuttavat digitaalisten palvelujen käyttöön ja esimerkiksi esineiden internetin hyödyntämiseen? Entä mitä hyötyjä erilaisten sisältöjen sujuvampi jakaminen tai lisääntynyt videoiden katselu tuovat työskentelyyn? Webinaarissa kuullaan Elisan Länsi-Suomen aluejohtajaa Juha Laukkasta. Ilmoittaudu!
 • 19.4.2018 klo 9-9.30
  Unohda sähköpostitulva ja vanhentuneet dokumenttiversiot. Oletko sinä ja työntekijäsi paljon liikkeellä? Tarvitsetko tiedon siellä, missä olet, mutta liian usein se makaa toimistolla. Säästä aikaa ja turhia siirtymisiä tiedon perässä ja jaa tieto turvallisesti itsellesi ja muille tarvitsijoille pilvitallennustilaan. Tervetuloa kuulemaan, mitä mahdollisuuksia on saavutettavissa, kun kaikki tarvittava, esimerkiksi tiedostot, chat-keskustelut ja muistiot, ovat kaikkien saataville. Microsoft Teams tarjoaa tiimille yhteisen työtilan tiimille ja käyttäjälle oman sähköisen työpöydän. Tarjoamme Teams-käyttövinkkejä erityisesti pienempien yritysten näkökulmasta. Webinaarissa kuullaan pitkän linjan yksinyrittäjä ja pilvikonsultti Ville Kankaretta, jonka innostus aiheeseen tarttuu takuuvarmasti. Ilmoittaudu!
 • 3.5. klo 9-9.30
  Ennakoinnilla rakennat huolettomampaa arkea.
  •Pienyrittäjän suurin virhe on uskoa, ettei pieni kala isossa vedessä kiinnosta verkkorikollisia. Väärin: yrittäjän luottokorttitiedot ovat yhtä arvokkaita kuin kenen tahansa muunkin. Mutta kun ennakoit, ja hoidat tietoturvan kuntoon, et joudu pelästymään asiakastietojen tai pankkitilin hallinnan menettämistä. Webinaarissa arvokkaita tietoturvavinkkejä antaa Johtaja Mika Laurell Elisan IT-liiketoiminnasta
 • 16.5 klo 9-9.30
  Taklaa arjen tehottomuutta pistämällä perusasiat kuntoon. Toimivat yhteydet ovat liiketoiminnan ehto ja melkein yhtä tärkeitä kuin sähkövirta. Hitaat yhteydet polttavat aikaa ja rahaa hermojen kiristymisestä puhumattakaan. Uudet palvelut ja sovellukset, jotka sujuvoittavat arkea, vaativat riittävän nopeat yhteydet toimiakseen. Älä anna mahdollisuuksien lipua ohi, kun odottelet netin latautumista! Vinkkejä arjen hallintaan ja yrityksellesi sopivan yhteyden valintaan antaa Business Manager Jarkko Similä, joka vastaa pienten ja keskisuurien yrityksien liittymätarjoomasta.
 • 30.5. klo 9-9.30
  Hyödynnä rohkeasti uutta teknologiaa, Case Apple. Tervetuloa kuulemaan Applen laite-ekosysteemin yrittäjälle tarjoamista mahdollisuuksista. Saat aidosta case-esimerkistä inspiraatiota siihen, miten uudet teknologiat voivat edistää sinunkin yritystoimintaasi.
 • 19.6. klo 9-9.30
  Tiedätkö, paljonko maksat puhelimesi käytöstä seuraavalla ulkomaanreissulla? Euroopan Unionin verkkovierailuasetus herättää kysymyksiä siitä, kuinka paljon sitä nettiä sitten oikein voi käyttää. Haluamme auttaa jokaista yrittäjää ymmärtämään uuden asetuksen hyödyt. Tervetuloa kuulemaan vinkkejä netin käyttöön reissatessa. Webinaarissa on äänessä PK-yritysten tarpeet tunteva Business Manager Jarkko Similä.

  Webinaareihin voi ilmoittautua: https://yrityksille.elisa.fi/webinaarit

  Webinaarit voi katsoa tallenteena Elisa Yrityksille YouTube -kanavalta