4.12.2020 klo 13:59
Uutinen

#ostaläheltä Kirkkonummella

Tue paikallista yrittäjää!

Yrittäjien yhteinen kampanja huomioidakseen paikallisia yrittäjiä

Joulu lähenee ja joulunalusaikana perinteisesti kulutetaan lyhyessä ajassa huomattavia summia rahaa – viime vuosina suomalaiset ovat arvioineet käyttävänsä jouluvalmisteluihin rahaa noin 550 euroa aikuista kohti. Rahaa käytetään monipuolisesti erilaisiin lahjoihin, koriste-esineistä ruokiin, kukkiin, matkoihin ja palveluihin.

Kuluva vuosi on ollut rankka monelle yrittäjälle, toimintoja on jouduttu supistamaan tai jopa lakkauttamaan. Tämän vuoden jälkiä tullaan korjailemaan yhteiskunnassamme vielä pitkään – mutta jotain voimme kaikki omalta osaltamme tehdä paikallisten yritystemme hyväksi, että he pääsevät tämän vaikean ajan ylitse.

#ostaläheltä-kampanja on tehty muistuttaakseen kaikille paikallisista vaihtoehdoista hankinnoilleen ja kampanja näkyy kaikkialla Uudellamaalla. Täällä meillä Kirkkonummella kannustamme lisäksi jäsenistöämme tarjoamaan jäsenkampanjoita KYmppikerhossamme, lue lisää >>

Haluamme vielä muistuttaa, että paikalliset kauppiaat ja palveluntuottajat tekevät kaikkensa, että asiointi liikkeissä on turvallista myös korona-aikaan. Asiakkaat voivat kantaa myös oman vastuunsa noudattamalla yleisiä ja yrittäjien asiointiohjeita.

Oikein hyvää joulunodotusta kaikille!