11.12.2020 klo 15:00
Uutinen

Ostospäätös on mahdollisuus tukea paikallista elinvoimaa

Auta pientä! –kampanjalla Kymen Yrittäjät, Kouvolan yrittäjäjärjestöt, Kouvolan kaupunki ja Kouvola Innovation kannustavat ostamaan tuotteita ja palveluita erityisesti paikallisilta yrittäjiltä.

”Kouvolalaiset kuluttajat ovat tärkeässä asemassa, kun tarkastellaan yritystemme selviytymismahdollisuuksia. Jokainen paikallisesti tehty kauppa on sijoitus tulevaisuuteemme”, muistuttaa Kouvolan Yrittäjien puheenjohtaja Jari Liikkanen.

Ostopäätös on aina mahdollisuus tukea paikallisia yrittäjiä. Pienikin teko tai ostos auttaa suuresti tänä jouluna koronakriisin keskellä olevia yrityksiä.

”On hienoa, että elinkeinoyhtiö Kinno ja Kouvolan kaupunki lähtivät tähän kampanjaan mukaan ja näin kannustavat omalta osaltaan paikallista väestöä tukemaan yrittäjiä,” Kymen Yrittäjien aluejohtaja Kari Jääskeläinen sanoo.

Joulun aika perinteisine juhlineen, konsertteineen ja vierailuineen on aina ollut tärkeä piristysruiske liiketoiminnalle. Tänä vuonna pandemiatilanne monine rajoituksineen on ollut kova isku monelle yrittäjälle ja heidän toimeentulolleen.

Ostetaan tänä jouluna paikalliselta yrittäjältä! Tehdään pieniä asioita, luodaan yhdessä toivoa – se on suurta.

Lisätietoja:
Kari Jääskeläinen, aluejohtaja, Kymen Yrittäjät, p. 044 058 1030
Jari Liikkanen, puheenjohtaja, Kouvolan Yrittäjät, p. 050 598 8399
Kimmo Niemi, toimitusjohtaja, Kouvola Innovation Oy, p. 020 615 8118