3.4.2023 klo 09:55
Uutinen

Ota haltuun yrittäjän tärkeimmät taidot kevään Grow with Google -koulutuksilla 

Pk-yrittäjät tarvitsevat uusia käytännön taitoja selvitäkseen epävarmoina aikoina. Ota haltuun tärkeimmät taidot kilpailukyvyn kasvattamiseksi kevään Grow with Google -koulutuksilla!

Suomalaiset pk-yrittäjät ovat kohdanneet haasteita viimeisten vuosien aikana. Koronapandemia loi epävarmuutta rajoituksilla ja toimitusketjujen hidastumisella. Lyhyen toipumisajan jälkeen yrittäjät kohtaavat jälleen uudenlaisia haasteita tänä keväänä: asiakkaiden ostovoiman heikkeneminen, energian ja kulujen hinnannousut sekä maailmantilanne vaikuttavat suoraan yrittäjien arkeen ja mahdollisuuksiin kasvaa. Tänä keväänä pk-yrittäjien kannattaa oppia sellaisia taitoja, jotka auttavat oman liiketoiminnan tilanteen vakauttamisessa ja antavat työkaluja entistä kestävämmän yrityksen rakentamiseen.

Uusi koulutusohjelma luo uusia mahdollisuuksia yrityksellesi

Grow with Google, Suomen Yrittäjät ja Yrittäjän talousapu käynnistävät pk-yrityksille tänä keväänä uuden koulutusohjelman, jonka tarkoituksena on tukea yrittäjiä ja antaa käytännön työkaluja tekemään 360 asteen kartoituksen yrityksen taloudesta, myynnistä, markkinoinnista ja yrittäjän voimavaroista. Ohjelma koostuu neljästä verkkokoulutuksesta, joissa pääset oppimaan alan asiantuntijoilta parhaita vinkkejä liiketoiminnan kasvun tehostamiseksi, budjetin suunnittelemiseksi ja liikevaihdon kasvattamiseksi. 

Neljä kaikille avointa verkkokoulutusta

  • 27.4. Vahvista liiketoimintaasi – klo 09:00-11:00
  • 4.5.   Leikkaa kustannuksiasi – klo 09:00-11:00
  • 11.5. Kasvata liikevaihtoasi – klo 09:00-11:00
  • 17.5. Suunnittele taloutesi – klo 09:00-11:00

Koulutukset vaativat ilmoittautumisen. Ilmoittaudu varmistaaksesi paikkasi koulutuksissa tästä. Paikkoja on rajoitettu määrä. 

Koulutusohjelma starttaa Helsingin Oodissa 26.4.2023 – sinut on kutsuttu mukaan! 

Kevään koulutukset startataan Helsingin Oodi-kirjastossa 26.4.2023 aamupalalla, mielenkiintoisilla puhujilla sekä ensimmäisellä koulutuksella. Tapahtuman aikana sinulla on myös mahdollisuus verkostoitua muiden yrittäjien kanssa ja saada vinkkejä asiantuntijoilta yrityksellesi. Tule mukaan Oodin Maijansaliin oppimaan uusia taitoja yrityksesi liiketoiminnan kasvattamiseen. Ovet aukeavat 08:30 ja päivän ohjelma on kello 09:00-12:00. 

Ensimmäisessä koulutuksessa pääset perehtymään siihen, miten voit johtaa yritystäsi muutoksessa, löytää uusia mahdollisuuksia ja vahvistaa liiketoimintaasi uusilla työkaluilla. Koulutuksen vetää Suomen Yrittäjät. 

Tapahtuma on avoin kaikille, mutta paikkoja on rajoitettu määrä. Ilmoittaudu sivuillamme tästä.

Grow with Googlen koulutusohjelmat 

Grow with Google on kouluttanut vuodesta 2015 lähtien miljoonia ihmisiä löytämään työtä, edistämään uraansa ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Ohjelmat pyrkivät nopeuttamaan talouden elpymistä teknologian, työkalujen ja koulutuksien avulla, jotta yritykset ja työntekijät voivat jatkaa kasvuaan vastoinkäymisistä huolimatta. 

Faktalaatikko

  • Koulutusohjelma on luotu yhteistyössä Grow with Googlen, Suomen Yrittäjien sekä Yrittäjien talousavun kanssa. 
  • Ohjelma on tarkoitettu kaikille pk-yrittäjille, jotka haluavat oppia uusia taitoja luodakseen yhä kestävämpiä ja vahvempia liiketoimintamalleja.
  • Kevään koulutusohjelma koostuu neljästä verkkokoulutuksesta huhti-toukokuun aikana, sekä lanseeraustilaisuudesta 26.4. Helsingin Oodissa.