19.9.2019 klo 15:46
Uutinen

Ota varaslähtö MegaMatchmakingiin – Etkoilla rekrytoidaan ICT-alalle tekijöitä 

ICT-Matchmaking-rekrytointitapahtuma järjestetään maanantaina 23.9. klo 12–15 Oulun teatterilla. Lavalle nousee kymmenkunta oululaista työnantajaa, jotka pitchaavat itsensä työnhakijoille ja opiskelijoille. Tapahtumassa esittäytyy myös uusi ICT-toimialan rekrytointipalvelu.

Tänä vuonna ICT-alan yrityksille järjestetään oma Matchmaking-tapahtuma päivää ennen varsinaista MegaMatchmakingiä. Yritykset pitävät klo 12 alkaen pitchauspuheen ja kertovat, miksi hakeutua juuri heille töihin. Pitchausten jälkeen yritysten edustajia voi jututtaa ständeillä.

Tapahtumassa esittäytyy myös uusi ICT-toimialakohtainen rekrytointipalvelu.− Ictrekry -palvelussa pyrimme siihen, että työt ja tekijät kohtaavat. Tarjoamme työnhakijoille räätälöityjä palveluja kuten kontakteja työmarkkinoille, tukea urasuunnitteluun sekä valmennuksia ja koulutuksia. Myös työnantajille on räätälöityjä palveluja, kertoo projektipäällikkö Hannele Mesilaakso-Aartola Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistosta.

Opiskelijoiden kannattaa myös tulla paikalle, sillä he voivat löytää tapahtumasta lopputyöpaikkoja.

− Maanantain ja tiistain tapahtumat tuovat tarjolle usean sadan työpaikkamahdollisuudet ICT-toimialalla. Tuskin koskaan aiemmin on kahden päivän aikana tarjoiltu näin paljon työmahdollisuuksia ICT-alan työnhakijoille, sanoo yritysyhteistyökoordinaattori Sari Moilanen BusinessOulusta.

Jos et pääse paikalle, seuraa netistä!

Muualla Suomessa asuvat ICT-alasta kiinnostuneet pääsevät tapahtumaan mukaan, sillä pitchaukset voi seurata myös suoratoistona. Tallenteen voi katsoa myös verkkosivuilta jälkikäteen.

Vain päivää myöhemmin, 24.9.2019 järjestetään Oulun teatterilla kaikkien alojen MegaMatchmaking, jossa yli 80 työnantajaa etsii tekijöitä satoihin työpaikkoihin.
MegaMatchmaking-rekrytointitapahtumassa on myös ICT-alan työnantajia, joten kannattaa käyttää molemmat tilaisuudet hyväksi. Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto sekä Kohtaantoa valmennuksella -hanke (ESR).

Lisätietoja:
https://megamatchmaking.fi/minimatchmaking/
https://www.facebook.com/events/942909199203424/

yritysyhteistyökoordinaattori Sari Moilanen, BusinessOulu, työllisyyspalvelut, p. 044 703 8301, sari.moilanen@ouka.fi
projektipäällikkö Hannele Mesilaakso-Aartola, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, p. 0295 056 414, hannele.mesilaakso-aartola@te-toimisto.fi