20.12.2021 klo 15:23
Uutinen

Oulun Osuuspankki ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät yhteistyöhön

Oulun Osuuspankki ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ovat solmineet kumppanuussopimuksen. Vuoden 2022 osalta tämä tarkoittaa sopimuksen mukaista näkyvyyttä molemmille toimijoille, yrittäjille suunnattuja yhteistyössä toteutettavia tilaisuuksia ja tapahtumia, asiantuntijuuden jakamista ja erityisesti helppoutta yrittäjille ottaa yhteyttä Oulun Osuuspankin yhteyshenkilöön ja muihinkin toimijoihin.

Oulun Osuuspankin ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien strategiset tavoitteet ja näkökulmat Pohjois-Pohjanmaan alueen elinvoimaisuuden osalta ovat yhteneväiset. Molemmilla toimijoilla vastuullisuuteen liittyvät asiat ovat tärkeitä ja tämä näyttäytyy muun muassa haluna tehdä Pohjois-Pohjanmaasta alueen ihmisille ja yrityksille paras paikka elää ja yrittää. Jatkuva aktiivinen kehittämistyö ja vaikuttaminen on molemmille toimijoille tärkeää.

-”Yrityksille sujuva rahoitus on kehityksen ja investointimahdollisuuksien osalta olennaisen tärkeä asia. Siksi pidämme tärkeänä rakentaa strategisia kumppanuuksia rahoittajien kanssa. Osuuspankki merkittävänä toimijana antaa mahdollisuuden hyvään asiantuntijuuteen, molempia organisaatioita hyödyttävään tekemiseen ja yhteisiin tilaisuuksiin.  Kumppanuussopimuksen mukaista yhteistyötä on luontevaa lähteä tekemään yhdessä”, avaa kumppanuutta Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Marjo Kolehmainen.

-“Meiltä löytyy Pohjois-Suomen laajimmat palvelut yrityksille ja yrittäjille kokoluokkaan katsomatta. On ilo lähteä mukaan varmistamaan yritysten toimintaedellytyksiä Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien kumppanina. Meillä on yhdessä erinomaiset työkalut yritysten ja yrittäjien menestykseen”, kehaisee Oulun Osuuspankin yritysasiakasliiketoiminnasta vastaava pankinjohtaja Juha Karjalainen.

Lisätietoja:

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
Toimitusjohtaja Marjo Kolehmainen
p. 050 5277 288
marjo.kolehmainen@yrittajat.fi Oulun Osuuspankki
Pankinjohtaja Juha Karjalainen
p. 040 5225030
juha.karjalainen@op.fi