25.11.2017 klo 23:02
Uutinen

Oulunsalon Yrittäjät Vuoden Yrittäjä 2017 Creowave Oy

Oulusalon Yrittäjien Vuoden Yrittäjäksi on valittu Creowave Oy. Oulunsalon Yrittäjien puheenjohtaja Mira Sovijärvi perustelee Vuoden Yrittäjän valinnan olleen yksituumainen ja perustuneen yrityksen huippuosaamiseen ja -tuotteeseen yksiselitteisesti.

Creowave Oy on erikoistunut mikroaaltoelektroniikkaan ja yrityksen sovellukset ovat ainutlaatuisia koko maailman mittaluokassa. Yrityksen ratkaisut on tarkoitettu ääriolosuhteisiin niin maalla, merellä ja ilmassa. Yrityksellä on kumppaneita laajasti eri maissa, huolimatta siitä että kansainvälisillä kentillä kilpailu on kovaa. Yritys työllistää tällä hetkellä 21 työntekijää. Pääasiakkaat löytyvät öljy-, kaasu- ja energiantuotantoteollisuudesta samoin jalostamoista ja tietoliikenneteollisuudesta. Yrityksellä on kaksi liiketoiminta-aluetta, C-site Asset monitoring ja teolliset mittalaitteet. Tämän lisäksi tytäryritys Creowave Filters työskentelee radiotestauksen parissa.

”Creowave Oy on pystynyt varmistamaan paikkansa öljy- ja kaasutoimialan rajussa murroksessa ja tulevaisuus näyttää hyvältä, toteaa toimitusjohtaja Jyrki Koski. Creowave Oy:n vahvuutena on huippuosaaminen ja joustavuus. Pystymme myös vastaamaan asiakkaan haasteisiin ja ratkaisemaan ne. Olemme erittäin luotettava ja toimitusvarma kumppani. Henkilöstöllä on vahva osaaminen langattomasta tietoliikenteestä ja radiosuunnittelusta sekä toimialan vaatimasta erikoisosaamisesta, summaa yrityksen menetystarinaa, Koski.”

Lisätiedot:
Oulunsalon Yrittäjät pj. Mira Sovijärvi, p. 040 750 9699 ja
Creowave Oy toimitusjohtaja Jyrki Koski p. + 358 40 86 86 301 www.creowave.com