16.5.2023 klo 12:02
Uutinen

Päijäthämäläisille kansanedustajille omat nimikkoyrittäjät

Päijät-Hämeen Yrittäjät on nimennyt kaikille päijäthämäläisille kansanedustajille oman nimikkoyrittäjän, joka on kansanedustajalle luonteva yhteys yrittäjän arkeen. Yrittäjyyden merkitys korostuu tulevalla vaalikaudella, sillä Suomi tarvitsee kasvua, jota syntyy yksityisissä yrityksissä. Nimikkoyrittäjätoiminta tukee kansanedustajan työtä.

– Nimikkoyrittäjäverkoston kautta välitämme konkreettista tietoa yrittäjän arjesta päätöksenteon tueksi ja pidämme yhteyttä päättäjiin. Nimikkoyrittäjän tehtävänä on välittää kansanedustajalle konkreettista, arjesta kumpuavaa tietoa yrittäjän elämästä ja toimintaympäristöstä sekä ajankohtaisista edunvalvonnan tavoitteista kertoo Päijät-Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Heta Vihervirta-Vuontelo.

Jo vuodesta 2015 alkaen kaikille kansanedustajille on nimetty omat nimikkoyrittäjät ympäri Suomea. Tämä on osa Suomen Yrittäjien ja sen aluejärjestöjen vaikuttamistyötä. Nimikkoyrittäjätoiminnan tarkoituksena on, että kansanedustaja saa yrittäjästä luottokontaktin ja luontevan yhteyden yrittäjyyden ytimeen. Nimikkoyrittäjätoiminta on osoittautunut toimivaksi tavaksi välittää tietoa arjesta päätöksentekoon. Yrittäjäjärjestön tärkein tehtävä on yrittäjyyden ja sen toimintaolosuhteiden edistäminen puoluekannasta riippumatta.

–  On hyvin tärkeää, että yrittäjien ääni tulee kuulluksi suoraan kansanedustajille ja edustajilla on tietoa päätösten käytännön vaikutuksista yritysten toimintaan. Toivottavaa on, että yhteydenpito nimikkoyrittäjän kanssa on aktiivista ja jatkuvaa koko vaalikauden ajan, jatkaa Heta Vihervirta-Vuontelo.

Päijäthämäläiset kansanedustajat ja heidän nimikkoyrittäjänsä

Kansanedustaja                                     Nimikkoyrittäjä

Teemu Kinnari, Kok.                              Juha Tähkänen, Louhintaurakointi Juha Tähkänen Oy

Mira Nieminen, PS                                Sanni Tuomivirta, JPS Palvelut Oy

Jari Ronkainen, PS                                Marianne Nurminen, TK-Työkalutiimi Oy

Ville Skinnari, SDP                                Juha Turunen, JTF-palvelut

Mika Kari, SDP                                      Markku Yli-Kaitala, Yli-Kaitala Oy

Hilkka Kemppi, kesk.                             Tiina Rantala, Rantala Tax & Law Oy

Lisätiedot:

Heta Vihervirta-Vuontelo, toimitusjohtaja Päijät-Hämeen Yrittäjät
puh. 0400 854 995