14.9.2017 klo 14:04
Uutinen

Paikallinen yritys valitsi kaksoisjäsenyyden

40-vuotiaan Kemin Lämpöeristys Oy:n kotipaikka on Kemi, mutta yrityksen toimitilat sijaitsevat Keminmaassa. Yritys valitsikin kaksoisjäsenyyden siitä saamansa lisäarvon vuoksi.

Kemin Lämpöeristys Oy on vuonna 1977 Kemissä perustettu monialayritys. Alkuvuosinaan yritys toimi Kemissä ja vuodesta 1984 lähtien omien toimitilojen valmistuttua yrityksen toimipaikka on sijainnut Keminmaassa.

Kemin Lämpöeristys OyKemin Lämpöeristys Oy:n toiminnan perustana on 40 vuoden vankka kokemus. Yritys on kuulunut Keminmaan Yrittäjiin 80-luvulta lähtien ja nyt, kun yrityksellä on ikää 40-vuotta, päätti yritys liittyä lisäksi Kemin Yrittäjiin. Kaksoisjäsenyyden päätöksen taustalla on se, että yrityksen virallinen kotipaikka on ollut ja on edelleen Kemi. Kaksoisjäsenyydellä yritys saa lisäarvoa pystyessään seuraamaan ja osallistumaan molempien paikallisyhdistysten toimintaan.

Kemin Lämpöeristys Oy tarjoaa eristys-, peltiseppä-, ilmastointi- ja telinepalveluita. Neljän vuosikymmenen aikana yritys on hankkinut vankan kokemuksen ja ammattitaidon. Vankka ammattitaito yhdistettynä nykyaikaisiin ratkaisuihin takaa laadukkaan työn ja palvelun. Vuodesta 1988 lähtien on Kemin Lämpöeristys Oy ollut aluehallintoviraston hyväksymä asbestipurkutyöyritys. Tällä saralla yritys tarjoaa asiakkailleen palveluita asbestikartoituksesta aina asbestipurkutyöhön.

Kemin Lämpöeristys

Yritykseen pääset tutustumaan lähemmin heidän kotisivuillaan.