23.3.2017 klo 13:01
Uutinen

Paikallisyhdistysilta 14.3.2017

Kouvolan Yrittäjät hienosti esillä!

Kymen Yrittäjien paikallisyhdistysillassa Kuusankosken Taideruukilla jaettiin hyviä käytäntöjä ja kokemuksia sekä käytiin positiivista keskustelua jäsenhuollosta ja jäsenpysyvyydestä. Kouvolan Yrittäjien edustus oli myös runsaslukuisena paikalla.

Paikallisyhdistysten toimijat ja luottamushenkilöt pääsivät esittelemään hyviä keinojaan jäsenten kontaktointiin ja jäsenpysyvyyteen. Pyhtään Yrittäjien puheenjohtaja Hannu Lehtinen esitteli Pyhtäällä toteutettua verkossa toimivaa yrittäjien palveluhakemistoa ja Kouvolan Yrittäjien hallituksen jäsen ja toimistosihteeri Mia Lindgren kertoi yhdistyksen toteuttamasta jäsenhuoltokampanjasta.

Paikallisyhdistysillassa myös palkittiin Kymen Yrittäjien vuoden 2016 paikallisyhdistys ja paikallisyhdistystoimija. Vuoden paikallisyhdistyksenä palkittiin Iitin Yrittäjät. Palkitsemisperusteluina mainittiin yhdistyksen aktiivinen toiminta alueen yrittäjäverkoston kehittämiseksi.

Vuoden paikallisyhdistystoimijana palkittiin Kouvolan Yrittäjien hallituksen jäsen ja Kouvolan Nuorten Yrittäjien toimintaa vetävä Tuure Tervonen. Tervonen on panostanut henkilökohtaisesti paikalliseen nuorten yrittäjien toimintaan sekä lähtenyt aktiivisesti kehittämään uudenlaisia nuorten yrittäjien tapahtumia, jotka ovat hyödynnettävissä alueella muutenkin.