10.2.2020 klo 17:40
Uutinen

Palkintosadetta Rannikko-Pohjanmaalle Suomen Yrittäjien Vaikuttajafoorumissa

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät sai kunniamaininnan Suomen Yrittäjien Vaikuttajafoorumi tapahtumassa 10.2.2020. Kunniamaininnan perusteluna todettiin m.m. että aluejärjestö on keskittynyt ruotsinkielisten yritysten palveluiden kehittämiseen koko järjestössä. Vuoden vaihteen jälkeen Suomen Yrittäjiin on liittynyt 250 uutta ruotsinkielistä jäsentä, joista yli 200 Rannikko-Pohjanmaalla.

Vaasan Yrittäjien tuottama video, joka nosti esiin NoWork-yhteisön, voitti puolestaan parhaan järjestövideon palkinnon samassa Vaikuttajafoorumi tapahtumassa. Palkintoraati totesi m.m. että NoWork-yhteisö mahdollistaa matalan kynnyksen verkostoitumisen. Lisäksi video välittää raadin mielestä vahvistamista ja tunnetta. Raati kiitteli myös että video on onnistuttu tekemään paikallisyhdistyksen omilla resursseilla. Videon on kuvannut Esa Siltaloppi, joka on yhdistyksen jäsen.

Joroisten Yrittäjät, Ruokolahden Yrittäjät, Ulvilan Yrittäjät ja Kuopion Yrittäjät palkittiin Suomen Yrittäjien vuoden 2019 parhaina paikallisyhdistyksinä. Vuoden 2019 toimialajärjestö on Nuohousalan Keskusliitto ry. Lisäksi palkittiin Alavieskan Yrittäjät Vuoden tekijänä, Ilomantsin Yrittäjät Vuoden vaikuttajana ja Lempäälän Yrittäjät Vuoden viestijänä. Satakunnan Yrittäjät on Elon, Fennian ja Finnveran valinta parhaaksi aluejärjestöyhteistyökumppaniksi.

Lue lisää