26.10.2020 klo 10:09
Uutinen

Palvelukseen halutaan: printteri pienyrittäjälle

Moni kotona tai pienessä toimistossa työskentelevä yrittäjä tarvitsee tulostinta jatkuvasti. Millainen on paras laite? Kokosimme vastuullisen pienyrittäjän valintaoppaan tulostinviidakossa selviämiseen.

Kaupallinen yhteistyö: HP

Mitä tulostat?

Jos tulostustarve on satunnaista tai keskittyy lähinnä tekstien mustavalkotulostukseen, on värilasertulostin, kuten HP Color LaserJet Pro M283fdw, hyvä valinta tulostuskustannusten pitämiseksi minimissä.

Jos taas printtaa paljon ja etenkin kuvia tai grafiikkaa, tekee OfficeJet Pro 9000 -sarjan mustesuihkumalli tulostamisesta jopa puolet edullisempaa laseriin verrattuna. OfficeJet Pro 9010 on laadukas tulostin tavalliseen toimistokäyttöön, ja 9020-malli puolestaan on nopeammalla skannerilla varustettu tulostin, joka sopii hyvin suurten paperinippujen, kuten kokouspöytäkirjojen skannaamiseen. Mallissa on myös kaksi A4-paperilokeroa, joten toista voi käyttää vaikkapa esitepaperille.

Jos skannaaminen on satunnaisempaa, voi HP Smart App -sovellus olla näppärämpi apuri. Sovelluksessa voi luoda Smart Task -pikavalintoja, jotka toimivat uudemmilla, esimerkiksi edellä mainituilla HP:n tulostinmalleilla. Smart Taskin voi luoda vaikkapa kuiteille: kun ottaa sovelluksella kuvan kuitista ja nimeää sen, Smart App tallentaa kuitin automaattisesti haluamaasi pilvipalveluun ja kansioon, tai lähettää sen tarvittaessa myös valmiiksi määritettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Sovellus mahdollistaa tulostamisen etänä, joten laskut saa printattua vaikka tien päältä odottamaan mapitusta – ja aikaa säästyy! Smart App tunnistaa tekstiä kuvasta, joten paperidokumentteja saa siirrettyä helposti muokattavaan muotoon.

Haluatko päästä helpolla?

Mustesuihkutulostimen käyttäjälle kätevin tapa hankkia ja kierrättää mustepatruunoita on HP:n Instant Ink -palvelun kautta: kuukausimaksullinen ja joustava mustepalvelu toimittaa uudet värit kotiin tai toimistolle automaattisesti, kun edelliset alkavat ehtyä, ja mukana toimitettavilla palautuskuorilla tyhjistä patruunoista pääsee eroon helposti ja vastuullisesti.

Lasertulostimen omistajalla vaihtoehtona on liittyä ilmaiseksi HP:n Planet Partners -palvelun asiakkaaksi. Planet Partnersin kautta saa tilattua maksuttoman värikasettien kierrätyskuoren, jota käyttämällä varmistaa, että värikasetti kierrätetään asianmukaisesti ja se päätyy raaka-aineeksi taas uusille kaseteille – yli puolet HP:n mustepatruunoiden ja värikasettien materiaalista on kierrätysohjelman kautta kerättyä muovia!

Haluatko pienentää yrityksesi hiilijalanjälkeä?

Myös itse tulostimissa käytetään HP:n oman ohjelman kautta hankittua muovia, jota kerätään Haitin rannoilta ja estetään sitä näin päätymästä mereen. Paikallisten työntekijöiden keräämät pullot ja muu muoviroska muuntuvat ohjelmassa uusien laitteiden materiaaliksi.

Valitsemalla HP:n Energy Star -sertifioidun tulostimen, saa paitsi hiilijalanjälkeään kutistettua, myös omaa sähkölaskuaan pienemmäksi.

Käyttämällä HP:n alkuperäistä tulostuspaperia tulee samalla tukeneeksi metsien hyvinvointia, sillä HP on sitoutunut metsäkadon nollaamiseen ja hiilineutraaliin tulostamiseen. HP tekee myös merkittävää yhteistyötä WWF:n kanssa hakattujen metsäalueiden uudelleenmetsittämiseksi esimerkiksi Kiinassa ja Brasiliassa. Tulostamalla HP:lla viet oman yrityksesi vastuutyötä askeleen pidemmälle!

HP-yritystulostinten jälleenmyyjät löytyvät täältä.