4.5.2021 klo 08:00
Uutinen

Parempaa Pisnestä Yhdessä -bisnesverkosto kokoaa yrittäjät yhteen

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät (PPY) lanseeraavat uuden bisnesverkoston alueen yrittäjille torstaina 20.5. klo 8:30-10:00. Korona vei tapahtumat verkkoon, mutta tämä on ennemminkin mahdollisuus kuin uhka. Ison maakuntamme yrittäjät pääsevät mukaan ilman matkatunteja tutustumaan muihin yrittäjiin, hakemaan asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Enää ei kokoonnuta pienillä porukoilla, vaan saamme yhdistettyä yrittäjät ympäri maakuntaa.

”Tämä on vastaus yrittäjien toiveisiin, että Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät alkavat järjestämään bisnestapaamisia, joissa yrittäjiä rohkaistaan tekemään kauppaa ja markkinoimaan omia tuotteitaan.” Toteaa Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien verkostofoorumin puheenjohtaja ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hallituksen varapuheenjohtaja Risto Huovinen.

Verkosto kokoontuu säännöllisesti kahden viikon välein, seuraavat tapaamiset lanseerauksen jälkeen on 3.6. klo 8:30-10.00 ja 17.6. samaan aikaan, joihin voit jo ilmoittautua PPY:n tapahtumasivujen kautta. ”Heinäkuun pidämme taukoa, mutta elokuussa verkostotapaamiset jatkuu parillisten viikkojen torstaina (12.8. alkaen)”, täsmentää Huovinen.

Jokaisen tapahtuman alkuun on aina kymmenen minuutin alustuspuheenvuoro eri teemoista, tämän jälkeen vetäjä johdattelee osallistujat verkostoitumaan Teamsin ryhmähuoneisiin. Tapahtuman aikana ehtii käydä kolmessa huoneessa, jonka aikana voi vaihtaa yhteystiedot ja sopia jatkosta mahdollisen bisneskumppanin kanssa.

”Haluamme, että yrittäjät tulevat hyödyntämään tätä verkostoa kaupan tekemisessä ja kutsumaan omat yrittäjäkaverit mukaan verkostoitumaan”, rohkaisee Huovinen.

Tervetuloa tekemään Parempaa Pisnestä Yhdessä!

Lisätietoja:
Risto Huovinen, risto.huovinen@stemma.fi
Milla Raappana, milla.raappana@yrittajat.fi
Paula Pihlajamaa, paula.pihlajamaa@yrittajat.fi