Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

17.11.2023 klo 12:03
Uutinen

Paul Fairchild valittiin Seinäjoen Yrittäjät ry:n puheenjohtajaksi

Seinäjoen Yrittäjien vuosikokous valitsi 16.11.2023 uudeksi puheenjohtajaksi kaudelle 2024 – 2025 Paul Fairchildin

Vuoden 2023 loppuun saakka yhdistyksen puheenjohtajana toimii Jussi Saarijärvi, joka jättää tehtävänsä kaksivuotiskauden päätteeksi. 

Paulin yritys PNP Crossing Borders tarjoaa kielikoulutusta yrityksille ympäri Etelä-Pohjanmaata ja niiden kautta ympäri Suomea sekä ulkomailla. Paul on toiminut yrittäjänä ja Seinäjoen Yrittäjien jäsenenä 21 vuotta sekä hallituksen jäsenenä 6 vuotta. Paul on kotoisin Englannista ja on myös asunut, opiskellut ja työskennellyt Ranskassa sekä Saksassa. Pohjanmaalla Paul on asunut 25 vuotta. 

– Yrittäjänä ja Seinäjoen Yrittäjien jäsenenä olen näiden 21 vuoden aikana nähnyt, kuinka tärkeä rooli yhdistyksellämme on. Kaupunkimme on kehittynyt huimasti viimeisen 20 vuoden aikana ja myös Seinäjoen Yrittäjät kehittää rooliaan ja toimintaansa koko ajan. Tällä hetkellä meillä on erittäin hyvä ja myönteinen yhteistyö Seinäjoen kaupungin ja muiden tärkeiden paikallisten toimijoiden kanssa. Haluan sen jatkuvan. Vaikuttaminen on toiminnassamme päällimmäisenä, toteaa Fairchild. 

– Haluan roolissani puheenjohtajana vaikuttaa positiivisesti jäsenyrityksiimme ja varmistaa, että Seinäjoki on jatkossakin Suomen paras paikka toimia yrittäjänä. Tästä syystä olen iloinen saadessani toimia tämän erittäin aktiivisen yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta. Olen asunut Pohjanmaalla 25 vuotta, tulen Englannista ja olen asunut sekä työskennellyt ulkomailla ja olen varma, että tuon joukkueeseen hieman toisenlaisen näkökulman, Fairchild jatkaa. 

Vuosikokous valitsi myös hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Hallitukseen valittiin seuraavat edustajat:

Anu Luukko, Ravintola Vinola & Uppalan Kartano
Tero Pukkila, Ferrum Steel
Johannes Karhu, Rakennus K.Karhu
Sanna Luoma-Marttala, Luoman Puutuote (uusi jäsen)
Jaakko Piri, The Jaakko Oy (uusi jäsen)
Lotta Sokero, KakkuKeidas (uusi jäsen)
Pasi Huumarsalo, Cleor Oy (uusi jäsen)