1.3.2021 klo 16:03
Uutinen

Pelastetaan palvelut – Lähilauantaina ostetaan Uudeltamaalta! 

Lähilauantai kannustaa paikallisia yrityksiä esille ja kuluttajia niihin ostoksille. Rajoituksista huolimatta keinot näkyä ja tukea paikallisia yrityksiä ovat monet.

Uudenmaan Yrittäjät haastaa kaikki paikalliset yritykset kertomaan toiminnastaan, tuotteistaan ja palveluistaan lauantaina 20.3.2021.

– Yrittäjät ja yrittäjäjärjestöt näkyvät maaliskuun 20. päivä kautta maan. Muistutamme, että palvelut säilyvät paikkakunnilla vain käyttämällä niitä, Uudenmaan Yrittäjien kehittämispäällikkö Kati Liikanen sanoo.

Koronakriisi korostaa vastuullisen kuluttamisen merkitystä

Paikallisten yritysten tukeminen on erityisen tärkeää nyt, kun koronakriisi on vaikeuttanut yritysten toimintaa jo pitkään. Valoa tunnelin päässä on rokotusten myötä jo näkyvissä, eikä kalkkiviivoilla haluta menettää yhtään hyvää yritystä.

– Yrittäjät haluavat pitää yrityksensä toiminnassa ja säilyttää työpaikat. Nyt yritykset ja yrittäjät tarvitsevat kaiken sen tuen, minkä me kaikki voimme niille antaa, Uudenmaan Yrittäjien puheenjohtaja Markku Aalto sanoo.

Kuntavaaliehdokkaille mahdollisuus jututtaa oman kunnan yrittäjiä

– Kuntavaalien alla myös kuntavaaliehdokkaiden on hyvä havahtua miettimään, miten vetovoimainen kunta ja kylä olisi, jos siellä ei olisi yrittäjien tuottamia palveluja, Uudenmaan Yrittäjien puheenjohtaja Markku Aalto sanoo.

Lähilauantai on myös kuntavaaliehdokkaille hyvä mahdollisuus tavata useita oman kunnan yrittäjiä ja kysyä, mitä kunnassa kannattaisi parantaa, jotta palvelut säilyvät.

Jos koronatilanne ei salli kohtaamisia, Lähilauantai järjestetään virtuaalisesti: yritykset näkyvät somessa, koostavat yhteisille sivuille mukana olevia yrityksiä ja suosittelevat paikallisia yrittäjäkavereita.

Ketä sinä suosittelet?

Yrittäjä, haluatko mukaan?

Tartu markkinointimahdollisuuteen ja tule mukaan viettämään iloista Lähilauantaita!

Ota verkkosivuilta käyttösi materiaalit, joiden avulla voit innostaa ihmisiä mukaan Lähilauantain viettoon. Lähilauantai voi olla virtuaalinen tai fyysinen tapahtuma, ihan miten itse haluat ja miten koronatilanne suo.

www.lahilauantai.fi