19.2.2024 klo 08:24
Uutinen

Personal Trainer Arttu Pakkanen ⭐ Espoon Yrittäjien Viikon vieras

Espoon Yrittäjien Viikon vieras -sarja esittelee upeita espoolaisia jäsenyrityksiä ja -yrittäjiä. Viikon vieraana on Personal Trainer ja parkour valmentaja Arttu Pakkanen.

Yrittäjän nimi

Arttu Pakkanen, Personal Trainer, Parkour valmentaja

Yhteystiedot

👉 www.arttupakkanenpt-palvelut.com
📞 Puhelin 045 1256 447
👉 Facebook
👉 Youtube
👉 Instagram

Yrittäjänä vuodesta?

Yrittäjänä vuodesta 2019, sitä ennen harrastin yritystoimintaa sivutoimisesti sekä kevytyrittäjäfirman kautta.

Yrityksen toimiala?

Autan asiakkaitani elämäntapavalmennus- ja hyvinvointivalmennusasioissa, sekä teen Parkour-ohjausta.

Yrityksen tarina/historia lyhyesti?

Vuosia sitten juttelin ohjaajaparini kanssa parkourtunnin päätteeksi, tästä alkoi kypsyä ajatus, että voisin auttaa ihmisiä entistäkin enemmän. Vuoden kuluttua tuosta löysin itseni opiskelemasta Personal Traineriksi. Koulussa tuli pohdittua, mitä oikeasti minulla on antaa. Listalta löytyi helpot keinot kehittää kuntoa, vaikka arki tuntuisi hektiseltä, sillä sellaista se itselläni on.

Joten jos olet kiireinen työssäkäyvä ja haluat päästä parempaan kuntoon, voin varmasti auttaa sinua.

Personal Trainer Arttu

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Työpäiväni ovat usein hyvinkin erilaisia, mutta aamut noudattavat usein samaa kaavaa. Jotta jaksaisin töissä paremmin, rauhoitan aamut nauttien rauhassa aamupalasta. Siitä alkaa viikoittaiset rutiinien hoito, sähköposteihin ja viesteihin vastaaminen, sosiaalisen median päivitys ja asiakkaiden kuntosaliohjelmien päivittäminen.

Keskipäivästä minulla on vapaata, vietän silloin aikaa perheen kanssa ja hoidan omat treenit, näin ne tulee tehtyä, joka on tärkeää jaksamiseni kannalta.

Illasta olen valmentamassa asiakkaita tai ohjaamassa parkouria 2-4h. Kuitenkin kaikki olemme erilaisia, joten kaikki ohjauskerrat ovat erilaisia. Suunnittelen treenit ja tunnit yksilöiden ehdoilla, jotta treeneistä tulisi hauskoja, kehittäviä, turvallisia ja mielekkäitä. Näin asiat menevät tehokkaasti eteenpäin ja saavutat sen, mitä haluat.

Jaan työpäiväni erilaisiin blokkeihin, mikä selkeyttää toimintaa. Tiettyjä asioita tehdään vain tiettynä aikana ja/tai päivänä, näin arjesta ei tule sillisalaattia ja jaksat paremmin.

Mikä on se yrittämisen taito, jossa olet hyvä ja pystyt erottautumaan?

Kokonaisuuksien hahmottaminen ja oikeasti tärkeiden asioiden tuominen sinun arkeesi sopivasti pilkottuna. Voidaan siis unohtaa kaiken maailman kikkailut ja keskitytään olennaiseen, esim. jos haluat pudottaa painoa, mikä olisi pienin ja helpoin asia, jonka pystyt muuttamaan? Positiivisuus ja kannustaminen ovat osa luonnettani mikä näkyy valmennuksessa ja tuo iloa sekä erilaista ajattelua asiakkaideni arkeen.

Miten purat stressiä?

Usein tehokkain tapa on täysin irtiotto arjen hulinoista perheen kanssa, miniloma läheisessä kaupungissa tai pidempi reissu esim. Lapissa. Monesti myös arjen keskellä toimivia konsteja on kotisohvalla löhöily tai pienet kävelylenkit rauhallisessa ympäristössä.

Onko sinulla aamurutiineja?

Hitaat aamut aamukahvin, veden ja leivän ääressä nauttien vieläpä ilman älylaitteita.

Anna yksi yrittämisen tai elämäntaidon vinkki yrittäjäkollegalle:

  1. Lähde miettimään, kuinka voisit auttaa tätä x henkilöä vieläkin paremmin. Vastaako tuotteesi ja palvelusi sitä?
  2. Ole oma aito ihana itsesi.
  3. Muista asettaa rajat myös vapaa-ajan ja työn väliin, jotta jaksat. Olet tärkeä tälle maailmalle.

Viikon vieras on Espoon Yrittäjien esittelysarja, jossa nostamme esiin upeita jäsenyrittäjiämme ja pääsemme kurkistamaan erilaisten yrittäjien arkeen kysymysten kautta.

Etkö ole vielä Espoon Yrittäjien jäsen? Liity mukaan >

💎 Katso kaikki Espoon Yrittäjien Viikon vieras -esittelyt täältä >