19.10.2018 klo 14:54
Uutinen

Petri Salminen valittiin Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi

Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen valittiin Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi.

Valinta tehtiin Valtakunnallisten Yrittäjäpäivien yhteydessä järjestetyssä Suomen Yrittäjien liittokokouksessa Turussa 19.10. Salminen toimii Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta.

Salminen oli itse luonnollisesti äärimmäisen onnellinen valinnastaan.

– Tuki, jota olen saanut yrittäjiltä ympäri Suomen ja erityisesti keskisuomalaisilta yrittäjiltä on ollut mykistävää. Hienoa, että tulos oli toivotunlainen ja suuret kiitokset kaikille, jotka ovat olleet mukana tällä matkalla ja valintaani edistämässä, Salminen kommentoi.

Salminen lähtee varapuheenjohtajana viemään eteenpäin jo kampanjansa aikana korostamiaan teemoja.

– Aion edistää järjestön uusiutumista, jotta voimme jatkossakin vastata sekä nykyisten että tulevien yrittäjien tarpeisiin. Korostan myös sitä, että Suomen Yrittäjien luottamushenkilöt, puheenjohtaja, varapuheenjohtajat ja hallitus ovat kokonaisuus, jonka tehtävänä on tiiviissä vuorovaikutuksessa kentän kanssa linjata, mihin suuntaan järjestöä halutaan kehittää. Järjestön nykyiset suuntaviivat ohjaavat toimintaa oikeaan suuntaan ja niiden puitteissa voimme ylpeänä jatkaa toimintaa myös tulevaisuudessa. Suomen Yrittäjissä tarvitaan myös uudistumista ja sitä aion omalta osaltani järjestöön tuoda, Salminen linjaa.

Varapuheenjohtajistoon valittiin Salmisen lisäksi Nina Rasola, Antti Rantalainen ja Carita Orlando. Suomen Yrittäjien puheenjohtajana jatkaa Jyrki Mäkynen.

Lisätiedot:

Petri Salminen, puheenjohtaja, Keski-Suomen Yrittäjät, petri.salminen[at]salminen-tikka.fi, p. 0400 608 812

Sanna-Mari Hynninen, toimitusjohtaja, Keski-Suomen Yrittäjät, sanna-mari.hynninen[at]yrittajat.fi, p. 050 563 7780