5.4.2024 klo 10:47
Uutinen

Pilottiohjelma kulttuuri- ja luovien alojen yritysten kehittämiseksi – ilmoittaudu mukaan!

Oletko kulttuuri- tai luovan alan yrittäjä? Haluatko kehittää yritystoimintaasi? Tarjoamme kulttuuri- ja luovan alan yrityksille mahdollisuuden kehittää liiketoimintaa pilottiohjelman puitteissa! Osallistu maksuttomaan ohjelmaan, jossa annamme tukea ja työkaluja yrityksesi digitalisaation, kasvun ja myyntikunnon edistämiseen.

Pilotti on suunnattu kulttuuri- ja luovien alojen yrityksille. Ohjelma koostuu koulutuksista, webinaareista ja muista tapahtumista. Näiden aiheet käsittelevät esimerkiksi neuvottelutaitoa ja pitchausta, digitaalisia työkaluja sekä yrityskaupan eri osia. Saat käyttöösi lisäksi kaikki ohjelman materiaalit ja uutiskirjeen sekä pääset verkostoitumaan muiden alan yrittäjien kanssa.

Ohjelmaan osallistuminen ei edellytä muuta kuin alku- ja loppukyselyn täyttämisen tulosten mittaamiseksi. Muutoin voit vapaasti valita, mitä pilotin sisältöjä haluat hyödyntää.

Tavoitteena on, että ohjelmaan osallistuneet yritykset:

  • Kehittävät digitalisaatiotaan
  • Dokumentoivat toimintamallejaan
  • Edistävät myyntikuntoaan nyky- tai tulevaisuuden tarpeisiin
  • Vähentävät yrityksen riippuvuutta yrittäjästä
  • Ymmärtävät paremmin omistajanvaihdoksen eri vaiheita

Pilotti on käynnissä 31.10.2025 asti ja siihen voi liittyä mukaan milloin tahansa.

Hyödynnä tilaisuus kehittää omaa yritystäsi ja liiketoimintaosaamistasi sekä verkostoitua muiden alan yrittäjien kanssa.

Ilmoittaudu mukaan tästä >

Paikkoja on rajoitetusti. Lisätietoa pilotin sivuilta.

Pilotti on osa kehittämishanketta, jossa tavoitteena on edistää kulttuuri- ja luovien alojen yritysten yrityskuntoa ja omistajanvaihdoksia. Hankkeesta vastaa Suomen Yrittäjät yhteistyössä kumppaneiden kanssa.