4.5.2017 klo 17:32
Uutinen

Pilvitoimisto workshop osana Yritystä Stadiin! -tapahtumaa – Mitä on digitaalinen työympäristö käytännössä?

Osana Yritystä Stadiin! -tapahtumaa järjestetään Pilvitoimisto workshop, jossa yrittäjät saavat käytännönläheistä opastusta asiantuntijoilta digitaalisten työvälineiden käyttämiseen. Ilmoittaudu maksuttomalle klinikalle ja vie yrityksesi toiminta pilveen.

Oletpa vasta harkitsemassa pilvitoimiston käyttöönottoa tai jo aloittanut, tältä klinikalta lähtiessäsi sinulla on tiedossa miten saat parhaan hyödyn irti siitä, että sinulla on aina käytössäsi toimistotyökalut kuten sähköposti, tallennustila ja viimeisimmät versiot dokumenteistasi paikasta ja tilanteesta riippumatta.

Oma työväline (läppäri, tabletti) kannattaa ottaa mukaan jos olet jo pilvitoimiston käyttäjä ja toivot tehokkuutta omaan työskentelyyn. Koulutuksessa on työkaluina käytössä Elisan T365 ja Applen iOS/Mac laitteet.

Kouluttajina Ville Kankare Elisalta ja asiantuntija Applelta. Workshopiin mahtuu 30 ensin ilmoittautunutta. Lisätietoja workshopista: Nora Airas, nora.airas @ elisa.fi.

AIKA: ke 10.5.2017 klo 15.15-16.15
PAIKKA: Kokoustila Kekkonen, 3. krs, Hotelli Presidentti

>> Ilmoittaudu workshopiin

Yritystä Stadiin! on Helsingin Yrittäjät ry:n vuosittainen suurtapahtuma. Tapahtuma tarjoaa inspiroivia puheenvuoroja huippuesiintyjiltä sekä loistavat mahdollisuudet verkostoitumiseen. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä useiden kumppaneidemme kanssa. Tutustu tapahtuman kumppaneihin tästä – ja tietysti paikan päällä 10.5.2017!