30.6.2022 klo 14:54
Uutinen

Pirkanmaan Yrittäjät rekrytoi: viestinnän asiantuntija

Pirkanmaan Yrittäjät etsii vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen viestinnän asiantuntijaa.

Viestinnän asiantuntijana vastaat Pirkanmaan Yrittäjien ulkoisen ja sisäisen viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Työssäsi parannat yrittäjien arkea järjestö- ja jäsenviestinnän, media- ja edunvalvontaviestinnän sekä markkinoinnin keinoin.

Työhösi kuuluu laaja viestinnän kokonaisuus:

  • vastaat Pirkanmaan Yrittäjien verkkosivuista
  • tuotat uutiskirjeitä ja tiedotteita ja pidät yhteyttä median kanssa
  • vastaat aluejärjestön some-sisällöntuotannosta ja -seurannasta.

Sujuva kirjoitustaito on työssä menestymisen ehdoton edellytys. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työhistoriaa sekä ymmärrystä yrittäjyydestä ja yhteiskunnan toiminnasta. Aikaisempi kokemus järjestöviestinnästä, markkinoinnin tai toimittajan tehtävistä ovat työssä eduksi. Työssäsi on hyötyä video- ja valokuvausosaamisesta sekä kuvankäsittely- ja taittotaidoista. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta.

Toimit tiiviissä yhteistyössä Pirkanmaan Yrittäjien viestintäryhmän, viestintä- ja markkinointiyhteistyökumppaniemme sekä Pirkanmaan Yrittäjä -lehden toimituksen ja sidosryhmien kanssa. Kehität viestintää yhdessä Pirkanmaan Yrittäjien viestintäryhmän kanssa, ja toimit yhteistyössä paikallisyhdistysten kanssa.

Työ vaatii oma-aloitteisuutta, ideointikykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Viestinnän asiantuntijalta vaaditaan ajoittain nopeaa reagointia, monien lankojen käsissä pitämistä ja valmiutta työskentelyyn myös iltaisin ja viikonloppuisin. Järjestämme useita tapahtumia ja tilaisuuksia, ja toivomme sinun osallistuvan aktiivisesti toimintaan yhdessä tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle:

  • viihtyisän työskentelytilan Tampereen keskustassa Kehräsaaressa
  • monipuolisen viestinnän työn elinkeinoelämän näköalapaikalta sekä mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä yrittäjien arjen parantamiseksi
  • mahdollisuuden kehittyä viestinnän moniosaajana.

Työkavereitasi ovat osaava ja innostunut Pirkanmaan Yrittäjien toimiston tiimi ja Suomen Yrittäjien viestinnän ammattilaisten tiimi ympäri maan.

Työ alkaa mahdollisimman pian alkusyksyllä. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, palkkatoive ja mahdolliset suosittelijat. Lähetä hakemuksesi liitteineen viimeistään 30.7. osoitteeseen jenni.pollanen@yrittajat.fi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme rekrytoinnissa nopeasti sopivan hakijan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jenni Pöllänen ma 4.7. klo 10–11, ke 13.7. klo 14–16 ja ma 25.7. klo 12–14.

Lisätietoja

Pirkanmaan Yrittäjät on Suomen Yrittäjien suurin aluejärjestö, johon kuuluu 44 paikallisyhdistystä ja noin 8000 jäsenyritystä. Olemme yrittäjän alueellinen tuki, edunvalvoja ja verkosto.