21.6.2022 klo 00:28
Uutinen

Pispala-Pyynikin Yrittäjät netissä näkyvästi

Uudistettu Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:n Internet-sivusto avautui kokonaisuudessaan tiistain 21.6.2022 puolella. Uusi verkkosivusto, joka saatiin nettiin hyvissä ajoin ennen yhdistyksen 40-vuotisjuhlavuotta eli vuotta 2023, esittelee Pispala-Pyynikin Yrittäjiä ja sen vireää toimintaa varsin kattavasti.

Pispala-Pyynikin Yrittäjien nettisivuilta löytyvät yhdistyksen tuoreimmat uutiset, tulevat tapahtumat, yhteystiedot ja hallituksen jäsenet yhteystietoineen. Nähtävissä ovat lisäksi Pispala-Pyynikin Yrittäjien Vuoden yrittäjä -palkitut, aiemmat puheenjohtajat ja kunniapuheenjohtajat vuodesta 1983 alkaen. Vuoden nuori yrittäjä -palkitutkin on listattu. Myös jäsenyritykset ja niiden jäsenedut ovat selailtavissa.

Nettisivustoa koskevat tiedustelut sivuston toteuttaneelle Mika Saloselle

Internet-sivuston uudistukseen liittyviin tiedusteluihin vastaa Internet- ja tiedotusvastaava Mika Salonen. Hänet tavoittaa sähköpostipostiosoitteella mika@resulttia.fi tai puhelimitse numerosta 045 277 8527. Toivottu yhteydenottotapa on joko sähköposti tai WhatsApp-viesti.

Vuoden 2022 alussa Resulttia Solutionsin yrittäjä Mika Salonen palasi Pispala-Pyynikin Yrittäjien hallitukseen jokusen vuoden tauon jälkeen, ensisijaisena tehtävänään luoda Pispala-Pyynikin Yrittäjille uudet nettisivut. Aiempi verkkosivusto, joka oli myös Salosen toteuttama, poistui Internetistä taannoisen Suomen Yrittäjien verkkosivustouudistuksen myötä.

Muistutus Pispala-Pyynikin Yrittäjien Facebook- ja Instagram-sivuista

Tässä yhteydessä on hyvä paikka muistuttaa siitä, että Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:tä voi seurata myös sosiaalisessa mediassa. Yhdistyksellä some-kanavat ovat olleet hyötykäytössä jo useita vuosia. Tätä kirjoitettaessa some-vastaavana toimii Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:n hallituksen puheenjohtaja Iina Runsas.

Jos Pispala-Pyynikin Yrittäjien Facebook- ja Instagram-sivut eivät ole vielä seurannassa, kannattaa seuraaminen aloittaa heti. Seuraamalla pysyy hyvin perässä ajankohtaisista tapahtumista ja muista jäsenistöä koskevista asioista.