6.4.2020 klo 10:56
Uutinen

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät valitsi Vuoden nuoreksi yrittäjäksi 2020 Prime Sales Oy:n Joonas Puurusen

28 vuotias Joonas Puurunen on Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä 2020. Puurusen luotsaama yritys on oululainen Prime Sales Oy, joka on vuonna 2012 perustettu valtakunnallinen myyntiorganisaatio. Keskeinen liiketoiminta on telemarkkinointi, joka jakautuu yrityksen sisällä sekä B2C että B2B projekteihin. Yritys on tehnyt valtavan kasvun viimeisen kolmen vuoden aikana, työntekijämäärä on noin 130 henkilöä ja viime vuoden liikevaihto oli yli 3 miljoonaa euroa ja yrityksen toiminnan kannattavuus on hyvällä tasolla. Päättyneen tilikauden liikevaihtoarvio on 4,2 miljoonaa euroa, joten yrityksessä on tehty vahvaa kasvua. Joonas Puurunen on esimerkillinen ja hyvä johtaja, joka panostaa työntekijöiden osaamiseen ja hyvinvointiin. Tämän ansiosta yritys pystyy toimimaan ammattimaisesti vaativalla telemarkkinointialalla.

Prime Sales Oy:n toiminta perustuu rohkeuteen, vastuullisuuteen ja osaamiseen. Tyytyväinen asiakas ja laadukas työnjälki ovat yrityksen toiminnan perusta. Yritys kehittää toimintaansa jatkuvasti asiakasystävällisemmäksi, jotta asiakkaat säästävät aikaa ja rahaa. Asiakkaat ovat antaneet hyvää palautetta laadukkaista myyntitapaamista, jotka Prime Sales Oy on heille tehnyt. Yritys on viime vuosina panostanut todella paljon työntekijä- sekä työnhakijakokemukseen ja tämä on näkynyt suoraan todella loistavassa työtyytyväisyydessä.

Suomen Yrittäjien Valtakunnallinen Vuoden 2020 nuori yrittäjäpalkinto jaetaan lokakuussa Valtakunnallisilla Yrittäjäpäivillä.

Prime Sales Oy
Joonas Puurunen, p. 044 7798 519

Lisätietoja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät:
Milla Raappana, p. 050 395 9877
Paula Pihlajamaa p. 050 4399 808.