28.1.2020 klo 12:47
Uutinen

POHJOIS-POHJANMAAN YRITTÄJIEN VUODEN 2019 ALUEELLINENPAIKALLISYHDISTYS ON SIIKAJOEN YRITTÄJÄT

Vuoden paikallisyhdistys Siikajoen Yrittäjät Yhdessä Yhtenä

Siikajoen Yrittäjissä koetaan, että yrittäjien näkökulma saadaan huomioiduksi kunnallisessa päätöksenteossa parhaalla mahdollisella tavalla. Yrittäjiä kuunnellaan ja päätöksentekoon voidaan vaikuttaa, esim. kaavoituksessa yritystonttiasoissa. Yhdistyksen aktiivinen toiminta tuo uskottavuutta ja vahvistaa suhteiden rakentumista päättäjiin. Kunnan ja yrittäjien yhteiset aamu- ja iltakahvit tarjoavat suoran vaikuttamisen kanavan. Yhdessätuumin Siikajoesta rakennetaan entistä parempaa kuntaa elää ja yrittää.

Jäsenkehitys on positiivista ja kaikkia jäseniä kannustetaan jäsenhankintaan. Uusille jäsenille lähetetään sähköposti kiitoskortin kera.

Yhdistyksen vastuulla on vuosittaisten lavatanssien järjestäminen. Muita tapahtumia toteutetaan jäsenten tarpeiden pohjalta ja verkostoitumisen näkökulmasta.

Hyvät välit paikallismedioiden toimittajiin ovat yhdistyksen toiminnassa ensiarvoisen tärkeät. Tekemisissä autetaan puolin ja toisin, yrittäjien ääntä tuodaan esille ja näkyville mm. kolumnien muodossa. Yrittäjyyttä saadaan esille, kun ollaan itse aktiivisia ja tarjotaan juttuvinkkejä.

Yhdistyksen hallitus pelaa hyvin yhteen. Vastuualueet on jaettu ja toisia autetaan. Viestintä on osa-alue, joka hallitaan erityisen hyvin ja siihen panostetaan.

Yhdistyksen sloganina toimii: Yhdessä yhtenä! Tämä on koko toiminnan perusta.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät on esittänyt Suomen Yrittäjien Vuoden paikallisyhdistysarviointiin Siikajoen Yrittäjiä sarjassa 100-199 jäsentä. Valtakunnallisissa sarjoissa menestyneet paikallisyhdistykset palkitaan 9.-10.2. Helsingissä Suomen Yrittäjien Vaikuttajafoorumissa.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Marjo Kolehmainen Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät p.050 5277 288
Siikajoen Yrittäjien puheenjohtaja Kirsi Kivioja p. 050 346 1069