13.3.2019 klo 12:47
Uutinen

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä 2019 Antti Heikkilä, Tivitek Oy

32 vuotias Antti Heikkilä on Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä 2019. Heikkilän yritys on Oulaistelainen Tivitek Oy, joka tuottaa rakennuspalveluita sekä kattopinnoitusta kaikessa monipuolisuudessaan. Yritys on tehnyt valtavan kasvun viimeisen kolmen vuoden aikana, työntekijämäärä on miltei kolminkertaistunut. Antti Heikkilä on karismaattinen ja hyvä johtaja, joka panostaa työntekijöiden osaamiseen ja hyvinvointiin.

Tivitek Oy on perustettu 2011, yritys palvelee yksityisiä, yrityksiä sekä taloyhtiöitä, niin pienissä kuin suurissakin rakennusalan töissä. Heidän toiminta perustuu luotettavuuteen, ammattitaitoon ja rehellisyyteen. Tyytyväinen asiakas ja laadukas työnjälki ovat yrityksen toiminnan perusta. Asiakkaat valitsevat Tivitek:n nopean, kattavan ja laadukkaan palvelun vuoksi. Lisäksi asiakkaat ovat antaneet hyvää palautetta pitävistä aikatauluista ja kilpailukykyisestä hinnasta.

Heikkilä edustaa Pohjois-Pohjanmaata valtakunnallisessa Vuoden nuori yrittäjä -kilpailussa. Kilpailun voittaja julkaistaan Suomen suurimmassa nuorten yrittäjien tapahtumassa, Get Togetherissä Kauhavalla 24-25. toukokuuta.